Få styr på hvordan du griber dit projekt rigtigt an

Vi tilbyder et gratis kontaktmøde til kunder, som ønsker rådgivning i forbindelse med større projekter, inden for Storkøbenhavn

Mødet kan holdes hos dig hverdage mellem 8-17

 • Vurder vores faglighed og ikke mindst om kemien er i orden
 • Vi kan fortælle dig, hvilken type rådgivning du skal have, og om vi kan hjælpe dig
 • Vi kan fortælle dig hvorledes du kommer rigtigt og sikkert i mål

Få det bedste grundlag til at vurdere om vi skal være din byggerådgiver

Vi ved, at valget af den rigtige byggerådgiver kan være afgørende for om et byggeri bliver vellykket.

Klahn Arkitekt & Byggerådgivning tilbyder derfor et gratis og uforpligtende kontaktmøde, hvor vi kan mødes personligt og hilse på hinanden og bl.a. finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig. Derved skabes et godt grundlag, når du skal vælge din byggerådgiver.

Den første kontakt har vi valgt at udføre gratis og uden nogen form for forpligtelser fra dig.

LÆS OGSÅ: Tilfredse kunder betyder alt, – dig som kunde 
LÆS OGSÅ: Din sikkerhed for god rådgivning , – om vores rådgivning

Nogle gange starter boligdrømme i en tidlig alder!

Hvad indeholder et gratis kontaktmøde

 • Vi holder et møde hos dig.
 • Du kan fortælle os om dine ideer og rådgivningsbehov.
 • Vi kan fortælle dig, hvilken type rådgivning, du skal have, og om vi kan hjælpe dig.
 • Varighed ca. 30 minutter

Vi udfører ikke specificeret byggerådgivning på mødet. Hvis du ønsker specificeret byggerådgivning så se vores rådgivningsydelser her:  Vores ydelser

LÆS OGSÅ: Kom godt fra start på den professionelle måde, – idemøde med en arkitekt
LÆS OGSÅ: Få hjælp til byggeriets mere tekniske områder, – møde med en byggesagkyndig

Formålet med mødet er

 • I kan vurdere vores faglighed og ikke mindst om kemien er i orden!
 • I kan fortælle os om jeres ideer og rådgivningsbehov evt. på en liste (læs mere nedenstående)!
 • Forventningsafstemme jeres rådgivningsbehov og hvilke rådgivning i har behov for!

Hvordan forbereder i jer til mødet

Det er vigtigt, at I forbereder jer til mødet således, at jeres ønsker og byggeopgaver bliver præciseret. Dels kan Klahn Arkitekt & Byggerådgivning på dette grundlag give den bedste rådgivning, og dels har vi den bedste forudsætning for efterfølgende, at sende jer et skriftligt tilbud på vores rådgivning, så frem I ønsker dette.

Altså et præcist grundlag for tilbudsgivning.

Tag gerne stilling til inden mødet

(Skriv gerne ned på en liste som Klahn Arkitekt & Byggerådgivning kan få med hjem)

 • Hvilken byggeopgaver skal udføres store som små
 • Måske udarbejde en skitse
 • Hvordan er de økonomiske rammer og tidshorisonten
 • Hvilken rådgivning ønsker i hjælp til

Ved større opgaver som tilbygninger og ny 1. sal.

 • Er der nogle begrænsninger i jeres boligdrømme iht. naboskel, lokalplan, servitutter, tinglysninger m.m
 • Er der en maks bebyggelsesprocent

Vi anbefaler, at man som kunde vælgere sin byggerådgiver ud fra følgende kriterier

 • Uvildighed
 • God kemi og dialog
 • Troværdighed
 • Faglighed og kompetence

Hvilken rådgivning har du brug for efter et gratis kontaktmøde?

Efter et gratis kontaktmøde har du måske besluttet dig for, hvilket projekt du vil fortsætte med. Den efterfølgende rådgivning, som du typisk vil have brug for, er derfor forskellig, alt efter hvilket projekt du skal have udført, og hvad dine behov for yderligere rådgivning er.

Efterfølgende rådgivning kan være følgende:

Idemøde med en arkitekt

Book et møde med en arkitekt og få dine ideer realiseret til en tegning tidligt i byggeprojektet. Vores erfaring er, at der kan spares mange penge, hvis beslutninger og ændringer bliver foretaget tidligt i et byggeprojekt ud fra en arkitektskitse. Jo tidligere i byggefasen beslutningerne bliver taget, jo mere sandsynligt er det, at byggeriet bliver vellykket og en god oplevelse. Læs mere om Idemøde med en arkitekt

Møde med en byggesagkyndig

Når form og materialer er valgt, er det den byggesagkyndige der tager over og sørger for, at de rigtige løsninger bliver valgt, byggeriet kommer sikkert i havn til den rigtige pris, uden byggeskader, den rigtige kontrakt, sikkerhedsstillelse og garantier bliver valgt mm. Læs mere om Møde med en byggesagkyndig

Byggetilladelse

Hvis dit byggeprojekt kræver en byggetilladelse, og du gerne vil være sikker på, at du kan få en byggetilladelse, inden du fortsætter med at bruge tid og penge på at realisere dit byggeprojekt. Læs mere om Byggetilladelse

Byggetegninger

Hvis du har brug for tekniske tegninger og beskrivelse af, hvordan dit projekt skal udføres. Læs mere om Byggetegninger

3D Illustration

Hvis du gerne vil have en meget realistisk og forståelig visualisering med naturtro overflader af dit byggeprojekt og måske se, hvordan din tilbygning vil se ud på dit eksisterende hus. Læs mere om  3D Illustrationer

Økonomiskøn

Hvis du gerne vil være sikker på, hvad det vil koste at realisere dit byg geprojekt, inden du fortsætter med at bruge tid og penge på projektet. Læs mere om Økonomibudget

Tips og gode byggeråd

Valg af byggerådgiver er mindste lige så vigtig som valg af byggefirma

Et byggeri kan ende i en katastrofe, hvis man har valgt et dårligt byggefirma. Men et forkert valg af byggerådgiver kan også have fatale følger for jeres byggeri.
En byggerådgiver skal have den fornødne byggetekniske viden, have professionel erfaring og give jer den rigtige rådgivningspris, således at den samlede rådgivning og kontrol lever op til jeres forventninger. Det er derfor vigtigt, at I vælger den rigtige byggerådgiver til at løfte opgaven. For ligesom der findes dårlige byggefirmaer, findes der også dårlige byggerådgivere.
Afsæt derfor altid god tid til at sikre, at jeres byggerådgiver er den rigtige for jer og jeres projekt, og at I får en professionel rådgiveraftale for byggeprojektet. Husk, at den billigste rådgiver ikke nødvendigvis er det bedste eller billigste valg i længden.

Investér i byggerådgivning og spar penge og tid samt få tryghed

Byggerådgivning koster penge, men det er Klahn Arkitekt & Byggerådgivning´s erfaring, at god byggerådgivning næsten altid tjener sig selv hjem igen. Det gør det, fordi omfanget af fejl og mangler i byggeprojektet bliver minimeret væsentligt.
Fejl og mangler, misforståelser, dårligt beskrevet udbudsmateriale, dårlig kontrakt med entreprenøren, en for stram tidsplan og lignende er alt sammen noget, der kan komme til at koste bygherren dyrt i form af uforudsete ekstraomkostninger og en masse ærgrelser.
Oveni købet sparer du en masse tid på at tage en byggerådgiver indover. Du slipper nemlig for at beskrive byggeopgaven, forhandle pris, bruge tid på at løse og diskutere problemer med dit byggefirma osv. Og så får du selvfølgelig en masse tryghed med i din byggeopgave, så du ikke skal gå og være nervøs for, om arbejdet nu også bliver udført korrekt.

Gør brug af uvildig byggerådgivning

Der er mange fordele ved at gøre brug af en uvildig byggerådgiver, når du skal have udført en byggeopgave.
Nogle af fordelene er:

 • En byggerådgiver er uvildig og har ikke økonomiske interesser i byggeriet.
 • En byggerådgiver kan sige tingene direkte til håndværkeren eller entreprenøren og snakker samme sprog som dem.
 • En byggerådgiver er en god sparringspartner, som varetager netop dine interesser

Grundig planlægning og forberedelse er afgørende for et vellykket byggeri

Klahn Arkitekt & Byggerådgivning ved, at grundig planlægning og forberedelse er alfa og omega for et vellykket byggeri. Ved større byggeopgaver siger man, at planlægningsfasen tager mindst lige så lang tid som udførelsesfasen og nogle gange meget længere tid. Når man tænker over alle de faser, et byggeri skal igennem, inden det kan blive bygget, er det ikke så underligt.
Lad os som eksempel tage en tilbygning, der kræver en byggetilladelse. Her kan et byggeforløb bestå af følgende faser: Idémøde og overvejelsesfase, ansøgning om byggetilladelse, udarbejdelse af byggemateriale til at bygge efter og give tilbud ud fra, finde byggefirmaer, sende tilbuds materiale ud til de tilbudsgivende firmaer, vente på at modtage tilbud, vælge et firma og skrive kontrakt. Og så kan byggeriet gå i gang efter måske 2 til 5 måneders forarbejde.

Sådan kan du sikre dig, at byggeriet bliver vellykket og udført rigtigt

Vi ved af erfaring, at grundig forberedelse og et præcist beskrevet projektmateriale i form af tegninger, beskrivelse og byggekontrakt er alfa og omega for en vellykket byggefase. Det gør nemlig, at byggefirmaet ikke er i tvivl om det arbejde, der skal laves og i hvilken kvalitet, det skal udføres. Som bygherre kan du dermed selv være med til at sikre, at byggeriet undervejs bliver udført, som du ønsker det.
Som bonus får du minimeret risikoen for problemer i form af for eksempel misforståelser, fejl og mangler, ekstraregninger, forkert valgte materialer, diskussioner med byggefirmaet og lignende. Projektændringer, mens byggeriet bliver udført er nogle af dem, der kan blive de dyreste i længden. Klahn Arkitekt & Byggerådgivning hjælper dig med at undgå ekstraregninger eller forsinkelser i tidsplanen.

Bliv kontaktet

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig snarest muligt eller senest inden for 24 timer
  Titel