Byggestyring

Klahn Arkitekt & Byggerådgivning anser byggeledelse som et helt særligt fagområde, der kræver både byggeteknisk viden og overblik over byggeprocesser. En sikker styring er for os helt afgørende, så kvaliteten af et gennemarbejdet projektmateriale ikke ender i et dårligt udført byggeri. Vores tilgang som byggeleder er pragmatisk og løsningsorienteret, og vi har et afklaret forhold til det høje stressniveau og de konflikter, der kan være forbundet med byggepladser.

Byggeledelse kan indeholde:

  • Koordinering af fagentrepriser.
  • Afholdelse og styring af byggemøder.
  • Afholdelse af licitation.
  • Overordnet økonomistyring.
  • Byggepladsstyring.
  • Styring af tidsplan.
  • Afleveringsforretning, herunder mangelafhjælpning.
  • Hjælp med at løse tvister.

LÆS OGSÅ: Få hjælp til, at sikre professionelle bygemøder, som varetager dine interesser 
LÆS OGSÅ: Får du det du betaler for i den rigtige kvalitet, – afleveringsforretning

Hvilken rådgivning kan du også have brug for, når du skal have bygget?

Kvalitetssikring af projekt og udbudsmateriale

For at sikre, at en byggeopgaves udførelse bliver en succes, så er det yderst vigtigt, at byggetegninger, beskrivelse og byggekontrakt er udført korrekt. Hvis projektmaterialet er dårligt, kan byggeriet ende med ekstra regninger, forsinkelser, byggesjusk o.l. Derfor kan det være en god ide at få kontrolleret projektmaterialet, inden byggeriet starter. Læs mere om Kvalitetssikring af projekt og udbudsmateriale

Byggekontrakt

Et af de vigtigste dokumenter, som sikrer både bygherren og byggeriet under udførelsen, er byggekontrakten. Hvis der ikke er aftalt en professionel byggekontrakt, er man som bygherre ofte meget dårligt stillet, hvis der opstår problemer med byggefirmaet, og det er derfor meget vigtigt, at den er i orden. Læs mere om Byggekontrakt

Tips og gode byggeråd

Klahn Arkitekt & Byggerådgivning har erfaring med gode byggefirmaer

Klahn Arkitekt & Byggerådgivning arbejder sammen med mange dygtige og erfarne byggefirmaer, som vi kan anbefale og har arbejdet sammen med i mange år. Vi ved, at et dårligt byggefirma kan ødelægge selv det bedste byggeprojekt, uanset hvor godt byggematerialet er.

Sådan kan du sikre dig, at byggeriet bliver vellykket og udført rigtigt – med en god byggeleder

Vi ved af erfaring, at grundig forberedelse og et præcist beskrevet projektmateriale i form af tegninger, beskrivelse og byggekontrakt er alfa og omega for en vellykket byggefase. Det gør nemlig, at byggefirmaet ikke er i tvivl om det arbejde, der skal laves og i hvilken kvalitet, det skal udføres. Som bygherre kan du dermed selv være med til at sikre, at byggeriet undervejs bliver udført, som du ønsker det. Som bonus får du minimeret risikoen for problemer i form af for eksempel misforståelser, fejl og mangler, ekstraregninger, forkert valgte materialer, diskussioner med byggefirmaet og lignende. Projektændringer, mens byggeriet bliver udført er nogle af dem, der kan blive de dyreste i længden. Klahn Arkitekt & Byggerådgivning hjælper dig med at undgå ekstraregninger eller forsinkelser i tidsplanen.

Bliv tilfreds med dit projekt – Med os som byggeleder!

Vores allerstørste ønske som byggeleder ved ethvert byggeprojekt er, at projektet bliver afsluttet ordentligt, så du som bygherre bliver tilfreds med det færdige resultat. Derfor er det vigtigt for os kun at arbejde sammen med de byggefirmaer, som vi selv har gode erfaringer med.

Bliv kontaktet

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig snarest muligt eller senest inden for 24 timer
    Titel