Om Klahn-Arkitekter

Vi er 2 brødre som har etableret firmaet Klahn Arkitekt & Byggerådgivning fordi vi brænder for, at give god byggerådgivning til primært private kunder og ejerforeninger. At hjælpe lægfolk med, at få et trygt og sikkert byggeri, i en branche fyldt med alt for mange fejl og mangler, er en stor tilfredsstillelse.

Vi er specialiseret i rådgivning til private bygherre og ejerforeninger, som er vores primære arbejdsområde, hvor vi tilsammen har mere end 30 års erfaringer, som nu står til din rådighed. Vi har dog også opgaver for professionelle kunder f.eks. investorer og advokater.

Bjørn har i mere end 12 år intens og dedikeret arbejde i Videncentret Bolius, hvor han har gennemført mere end 100 byggeprojekter for private boligejere. Alle de værdifulde principper, værdier og tjenester fra Bolius er videreført hos Klahn Arkitekt & Byggerådgivning.

Vi startede firmaet i 2017 som et interessentskab (I/S). I 2022 blev firmaet ændret til et anpartsselskab (ApS).

Vores rådgivning er primært lokaliseret på Sjælland, men vi tager gerne rådgivningsopgaver i andre dele af Danmark.

Vi er vant til at tage hånd om de mange særlige spørgsmål og udfordringer, som den private bygherre står med og løse de mange forskellige opgaver, der dukker op. Vi kan rådgive om alt fra idé over byggekontrakt til færdigt byggeprojekt og er vant til at vejlede og guide kunden igennem alle de spørgsmål, de skal tage stilling til.

LÆS OGSÅ: Forvent lidt mere, – om vores rådgivning 
LÆS OGSÅ: Hvad kan du forvente dig, – dig som kunde

SOV TRYGT NÅR DU BYGGER !

  • VI TILBYDER UVILDIG BYGGEKONTROL, SOM SIKRE KVALITETEN AF DIT BYGGERI
  • VI SØRGER FOR, AT DU UNDGÅR UBEHAGELIGE OVERRASKELSER UNDERVEJS

Grundighed og overblik

Nøgleordene for vores arbejde er grundighed, overblik og mange års speciel erfaring med at rådgive den private boligejer trygt gennem deres byggeprojekter.
Det er vigtigt for os at gøre vores bedste for at imødekomme kunden og vejlede igennem byggeprocessen fra start til slut og undgå de faldgruber, der er i byggebranchen.

  • Vi er derfor uvildige i vores tilgang til byggerådgivningen og står på kundens side byggesagen igennem
  • Vi udfører 90 procent af byggesagen selv
  • Vi er dedikerede til vores kunder og går op i, at vores kunder får udført lige præcis det arbejde, som de har visioner om, og tilfredse ved sagens afslutning.

Tilfredsheden undersøger vi ved afslutningsvist i byggeforløbet/rådgivningen ved at udsende et spørgeskema. Således kan vi løbende måle vores kunders tilfredshed, samt blive bedre til vores arbejde, og målrette vores rådgivning præcist til vores kunders tilfredshed. Læs mere om tilfredshedsundersøgelser længere nede på siden.

LÆS OGSÅ: Om vores kompetencer
LÆS OGSÅ: Din garanti, – sådan arbejder vi

Værdier og faglighed fra Bolius Boligejernes Videncenter

Klahn Arkitekt & byggerådgivning viderefører de gode værdier og fagligheden fra Bolius succesfulde rådgivningsafdeling, som Bjørn Klahn var med til at bygge op fra grunden af.

Til det formål bruger vi et unikt BOLIUS koncept, som er udviklet af Bjørn Klahn over 11 år for den private boligejer. Konceptet er gennemprøvet og sørger for sikker håndtering af byggeprocessen fra start til slut. Som den første ansatte i afdelingen var det Bjørns ansvar at lægge niveauet for kundeservice og faglighed, og i mere end 11 år derefter hjalp Bjørn mere end 300 private boligejere igennem deres byggeprojekter.

Endvidere har Bjørn skrevet været med i mange Bolius inspirerende artikler samt udtalt sig til diverse presse. Se artikler under menu “gode byggeråd”.

Alle byggefaser er veldokumenterede og effektivt sat i system. Kunden ved hvad han/hun får for pengene, og hvilken rolle de selv skal spille. Kunden kan derfor trygt overlade processen til os og holde fokus i det daglige virke.

En byggeopgave hos os skal være en god oplevelse, hvor kunden føler sig i gode hænder LÆS MERE – DIG SOM KUNDE

 

Vi er medlem af:

            

Bliv kontaktet

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig snarest muligt eller senest inden for 24 timer
    Titel