Klahn Arkitekt & Byggerådgivning hjælper dig fra start til slut med en renovering eller ombygning. Vi har mange års erfaring med blandt andet renovering af tage, facader, kældre, badeværelser og køkkener samt større renoverings projekter. Og vi tænker selvfølgelig altid energiforbedringer ind i projekterne. Vores udgangspunkt er altid respekt for din bolig med hensyn til løsninger og god arkitektur.

Hvad indeholder renovering og ombygning typisk?

 • Møde hos kunden med en grundig registrering af boligen
 • Byggetilladelse, hvis projektet kræver det
 • Gennemarbejdet projekt og udbudsmateriale
 • Økonomiskøn
 • Hjælp til indhentning af tilbud fra hovedentreprenører
 • Hjælp til udarbejdelse af en entreprisekontrakt
 • Tilsyn og rådgivning under udførelsen
 • Afleveringsforretning

LÆS OGSÅ: Kom godt fra start på den professionelle måde, – idemøde med en arkitekt
LÆS OGSÅ: Få hjælp til byggeriets mere tekniske områder, – møde med en byggesagkyndig

Hvorfor en professionel rådgivning ved ombygninger og renoveringer?

 • Renoveringer og ombygninger er de mest krævende og komplicerede byggerier, som findes. Det skyldes, at nye byggemetoder skal bygges sammen med gamle, og ligeledes ved man heller ikke altid, hvad der gemmer sig inden i konstruktionerne.
 • Det kan hurtigt gå galt, hvis man ikke har den fornødne viden om nutidens byggeteknik og fortidens byggeteknik, da de netop skal bygges sammen.
 • Ofte kan der dukke skjulte overraskelser op, når man begynder at åbne op i den eksisterende bygning, og så er det vigtigt, at der er taget de rigtige forbehold og aftalt, hvordan ekstraopgaver skal håndteres.

LÆS OGSÅ: Få sikkerhed, værdi og tryghed i din byggeopgave, – hvorfor rådgivning
LÆS OGSÅ: Din sikkerhed for god rådgivning , – om vores rådgivning

Hvilken rådgivning vil du typisk have brug for, hvis du skal i gang med en ombygning eller renovering?

Gratis uforpligtende kontaktmøde

Klahn Arkitekt & Byggerådgivning tilbyder et gratis og uforpligtende kontaktmøde, hvor vi kan mødes personligt og hilse på hinanden og bl.a. finde ud af, hvordan Klahn Arkitekt & Byggerådgivning kan hjælpe dig. Derved skabes et godt grundlag, når du skal vælge din byggerådgiver. Læs mere om gratis kontaktmøde

Møde med en byggesagkyndig

Klahn Arkitekt & Byggerådgivning tilbyder professionel byggerådgivning i den tidlige start af byggeprojektet og hjælper dig med at tage de rigtige beslutninger for dit byggeprojekt, så du kommer godt og sikkert i gang og ikke risikerer at tabe penge og tid på en forkert løsning. Læs mere om møde med en byggesagkyndig

Idemøde med en arkitekt

Hvis du gerne vil have en visuel skitse af din byggeopgave, et økonomiskøn over samtlige udgifter, en liste over alle hovedaktiviteter samt en overordnet tidsplan. Læs mere om idemøde med en arkitekt

3D-Illustration og Visualisering

Hvis du gerne vil have en meget realistisk og forståelig visualisering med naturtro overflader af dit byggeprojekt. Måske du har behov for at se hvordan din tilbygning vil se ud på dit eksisterende hus. Læs mere om 3D-Illustration og Visualisering

Tips og gode byggeråd

Grundig planlægning og forberedelse er afgørende for et vellykket byggeri

Klahn Arkitekt & Byggerådgivning ved, at grundig planlægning og forberedelse er alfa og omega for et vellykket byggeri. Ved større byggeopgaver siger man, at planlægningsfasen tager mindst lige så lang tid som udførelsesfasen og nogle gange meget længere tid. Når man tænker over alle de faser, et byggeri skal igennem, inden det kan blive bygget, er det ikke så underligt.
Lad os som eksempel tage en tilbygning, der kræver en byggetilladelse. Her kan et byggeforløb bestå af følgende faser: Idémøde og overvejelsesfase, ansøgning om byggetilladelse, udarbejdelse af byggemateriale til at bygge efter og give tilbud ud fra, finde byggefirmaer, sende tilbuds materiale ud til de tilbudsgivende firmaer, vente på at modtage tilbud, vælge et firma og skrive kontrakt. Og så kan byggeriet gå i gang efter måske 2 til 5 måneders forarbejde.

Klahn Arkitekt & Byggerådgivning har erfaring med gode byggefirmaer

Klahn Arkitekt & Byggerådgivning arbejder sammen med mange dygtige og erfarne byggefirmaer, som vi kan anbefale og har arbejdet sammen med i mange år. Vi ved, at et dårligt byggefirma kan ødelægge selv det bedste byggeprojekt, uanset hvor godt byggematerialet er.
Vores allerstørste ønske ved ethvert byggeprojekt er, at projektet bliver afsluttet ordentligt, så du som bygherre bliver tilfreds med det færdige resultat. Derfor er det vigtigt for os kun at arbejde sammen med de byggefirmaer, som vi selv har gode erfaringer med.

Investér i byggerådgivning og spar penge og tid samt få tryghed

Fejl og mangler, misforståelser, dårligt beskrevet udbudsmateriale, dårlig kontrakt med entreprenøren, en for stram tidsplan og lignende er alt sammen noget, der kan komme til at koste bygherren dyrt i form af uforudsete ekstraomkostninger og en masse ærgrelser.
Byggerådgivning koster penge, men det er Klahn-Arkitekters erfaring, at god byggerådgivning næsten altid tjener sig selv hjem igen. Det gør det, fordi omfanget af fejl og mangler i byggeprojektet bliver minimeret væsentligt.
Oveni købet sparer du en masse tid på at tage en byggerådgiver indover. Du slipper nemlig for at beskrive byggeopgaven, forhandle pris, bruge tid på at løse og diskutere problemer med dit byggefirma osv. Og så får du selvfølgelig en masse tryghed med i din byggeopgave, så du ikke skal gå og være nervøs for, om arbejdet nu også bliver udført korrekt.

Bliv kontaktet

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig snarest muligt eller senest inden for 24 timer
  Titel