3D-Illustration og Visualisering

Klahn-Arkitekter løser opgaver inden for optegning og fotorealistisk gengivelse af 3D-tegninger til bygge- og indretningsindustrien.

En 3D-visualisering af et byggeprojekt er et effektivt værktøj for arkitekter, projektudviklere, entreprenører, bygmestre, typehusfirmaer, ejendomsmæglere og butiksindretningsfirmaer.

Klahn-Arkitekter anvender 3D til at synliggøre en god idé og til at kunne fremvise et fotorealistisk oplæg med form og materialer tidligt i processen.

Bemærk at denne form for visualisering er en smule mere omfattende end 3D billeder udarbejdet i et skitseprojekt, og for dem hvor det er vigtigt, at se sit byggeprojekt meget fotorealistisk og i detaljen.

SE OGSÅ VORES YDELSE “ARKITEKTSKITSER” FOR VISUALISERINGSMULIGHEDER HER

Se nedenstående nogle eksempler på visualiseringer. Klik på billederne for at se dem i stor størrelse.

Se nedenstående eksempler på før og efterbilleder af ombygninger.

Rettelser og ændringer på 3D-tegninger er billigere i forhold til senere i projektet

En fotorealistisk gengivelse af dit kommende byggeprojekt med form og materialer kan udføres meget tidligt i et byggeprojekt, hvilket betyder, at du kan foretage ændringer uden nævneværdige omkostninger. Hvis du først opdager nye ønsker eller ændringer mens byggeriet udføres, – kan det komme til at koste mange penge og tid.

Hvilket materiale skal jeg have klar inden udførelsen af en 3D-tegning?

Hvis vi skal lave en 3D-tegning, vil der ofte være behov for, at der er truffet beslutninger om økonomi, design og funktionalitet, hvilket man kan gøre ved et Møde med en arkitekt

Vi kan tilbyde at udarbejde 2 former for visualiseringer:

  1.  Komplet 3D visualisering (se billeder øverst under visualiseringer)
    I denne ydelse kræver det, at hele byggeprojektet er optegnet i 3D. Herefter er det muligt at lægge materialer og farver på de forskellige overflader, samt lege med lysets indvirkning og påvirkning, både med kunstigt lys samt udefra kommende naturligt dagslys.
    Du kan vælge at komme med en færdig 3D tegning af dit byggeprojekt, eller vi kan optegne den for dig.
  2. Afgrænset visualiseringer (se billeder øverst under før og efterbilleder)
    Denne ydelse bruges som regel til, at få visualiseret mindre byggeopgaver som tilbygninger. Vi tager et billede af dine eksisterende forhold og indsætter herefter den nye bygningsdel/visualisering. Herved har du det bedste mulige grundlag for at træffe de rigtige beslutninger.

Hvilken rådgivning har du typisk brug for efter færdiggørelse af en 3D-Illustration?

Byggetilladelse

Hvis dit byggeprojekt kræver en byggetilladelse, og du gerne vil være sikker på, at du kan få en byggetilladelse, inden du fortsætter med at bruge tid og penge på at realisere dit byggeprojekt: Læs mere om Byggetilladelse

Bygningstegninger og beskrivelse

Hvis du har brug for tekniske tegninger og beskrivelse af, hvordan dit projekt skal udføres: Læs mere om Byggetegninger

Økonomiskøn

Hvis du gerne vil være sikker på, hvad det vil koste at realisere dit byggeprojekt, inden du fortsætter med at bruge tid og penge på projektet: Læs mere om Økonomibudget

Bliv kontaktet

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig snarest muligt eller senest inden for 24 timer
    Titel