Kompetencer

Klahn Arkitekt & Byggerådgivning har en stærk vision om at videreføre og endnu vigtigere optimere de dyder og spidskompetencer inden for privat byggerådgivning, som firmaet blandt andet har opnået gennem mange års professionelt virke i selskabet BOLIUS’ projekteringsteam. BOLIUS er et datterselskab til RealDania, og gennem mange år har vi rådgivet private bygherrer om byggeri og byggeplanlægning i selskabet.

BOLIUS tilbyder ikke længere denne form for specialviden. Bolius henviser i stedet til få udvalgte rådgivningsfirmaer, hvor Klahn Arkitekt & Byggerådgivning er blevet udvalgt.

Dette forpligter!

Netop derfor er det yderst vigtigt for os at gøre opmærksom på vores evner og velafprøvede kompetencer inden for arkitekt og byggerådgivning.

Vi kender alt til de processer og udfordringer, der opstår undervejs i den private byggesag, både de menneskelige og de byggerelaterede. Vi formår gennem vores solide erfaring at lede et bolig-byggeprojekt fra den spæde byggeidé og vision gennem projekterings- og byggefasen til selve byggeriet bliver afleveret til kunden.

Vi har mange gange afprøvet de forholdsvise faste strukturer og projektfaser og ved præcis, hvordan vi skal formidle, korrigere og lede et byggeprojekt, så kunden føler sig tryg og afslappet ved at bruge Klahn Arkitekt & Byggerådgivning