Kompetencer

Klahn Arkitekt & Byggerådgivning har en stærk vision om at videreføre og endnu vigtigere optimere de dyder og spidskompetencer inden for privat byggerådgivning, som firmaet blandt andet har opnået gennem mange års professionelt virke i selskabet Bolius Boligejernes Videncenter projekteringsteam. Bolius er et datterselskab til Real Dania, og gennem mange år har vi rådgivet private bygherrer om byggeri og byggeplanlægning i selskabet.

Bolius tilbyder ikke længere denne form for specialviden. Bolius henviser i stedet til bl.a. Klahn Arkitekt & Byggerådgivning, som tidligere medarbejder med mange års erfaring, der kan levere den samme rådgivning, som Bolius gjorde.

Vi kender alt til de processer og udfordringer, der opstår undervejs i den private byggesag, både de menneskelige og de byggerelaterede. Vi formår gennem vores solide erfaring at lede et bolig-byggeprojekt fra den spæde byggeidé og vision gennem projekterings- og byggefasen til selve byggeriet bliver afleveret til kunden.

Vi har mange gange afprøvet de forholdsvise faste strukturer og projektfaser og ved præcis, hvordan vi skal formidle, korrigere og lede et byggeprojekt, så kunden føler sig tryg og afslappet ved at bruge Klahn Arkitekt & Byggerådgivning.

Vores styrke er vores alsidighed

Se nogle af vores forskellige og spændende projekter igennem tiden her Referencer

 

Vi er medlem af:

            

 

Bliv kontaktet

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig snarest muligt eller senest inden for 24 timer
    Titel