Klahn Arkitekt & Byggerådgivning har mange års erfaring og kan hjælpe jer fra start til slut med tilbygning eller en ny 1. sal. For os er det vigtigt at tænke energiforbedringer ind i projekterne. Vores udgangspunkt er altid respekt for din bolig mht. løsninger og god arkitektur ifm. ombygninger.

Hvad indeholder tilbygning af f.eks. 1. sal?

 • Møde hos kunden med en grundig registrering af boligen
 • Økonomiskøn
 • Byggetilladelse
 • Gennemarbejdet projekt og udbudsmateriale
 • Hjælp til indhentning af tilbud fra hovedentreprenører
 • Hjælp til udarbejdelse af en entreprisekontrakt
 • Tilsyn og rådgivning under udførelsen
 • Deltagelse til afleveringsforretning

LÆS OGSÅ: Undgå unødig ventetid, – få udarbejdet en ordentlig byggetilladelse
LÆS OGSÅ: Indhent tilbud på den professionelle måde, så du nemt kan sammenligne tilbuddene, – udbudsmateriale

Hvorfor professionel rådgivning ved ombygninger og tilbygninger?

At udføre en tilbygning eller ny 1. sal er ofte en kompliceret sag, da man skal have et godt kendskab til både nutidens byggeteknik samt til den teknik, som huset er opført med. Og de to forskellige byggeteknikker skal så bygges sammen, hvilket hurtigt kan gå galt, hvis man ikke har den rigtige viden og erfaring. I modsætning til nybyggeri, er der mange flere overvejelser og beslutninger, som skal tages i forbindelse med tilbygninger for, at byggeprojektet bliver vellykket. Se vores referencer her.

Der kan også være mange spørgsmål så som “hvad koster en 1. sal” eller “hvad koster renovering af 1. sal”? Vi giver dig svarene – og trygheden ifm. med dine tilbygninger ved renovering af hus og 1. sal.

LÆS OGSÅ: Få sikkerhed, værdi og tryghed i din byggeopgave, – hvorfor rådgivning
LÆS OGSÅ: Din sikkerhed for god rådgivning , – om vores rådgivning

Hvilken rådgivning vil du typisk have brug for, hvis du skal i gang med en tilbygning eller ny. 1. sal?

Gratis uforpligtende kontaktmøde

Klahn Arkitekt & Byggerådgivning tilbyder et gratis og uforpligtende kontaktmøde, hvor vi kan mødes personligt og hilse på hinanden og bl.a. finde ud af, hvordan Klahn Arkitekt & Byggerådgivning kan hjælpe dig med dine tilbygninger. Derved skabes et godt grundlag, når du skal vælge din byggerådgiver. Læs mere om et gratis-kontaktmøde

Møde med en byggesagkyndig

Klahn Arkitekt & Byggerådgivning tilbyder professionel byggerådgivning i den tidlige start af byggeprojektet og hjælper dig med at tage de rigtige beslutninger for dit byggeprojekt, så du kommer godt og sikkert i gang og ikke risikerer at tabe penge og tid på en forkert løsning. Læs mere om møde med en byggesagkyndig

Idemøde med en arkitekt

Hvis du gerne vil have en visuel skitse af din byggeopgave, et økonomiskøn over samtlige udgifter, en liste over alle hovedaktiviteter samt en overordnet tidsplan. Læs mere om idemøde med en arkitekt

3D-Illustration og Visualisering

Hvis du gerne vil have en meget realistisk og forståelig visualisering med naturtro overflader af dit byggeprojekt. Måske du har behov for at se hvordan din tilbygning vil se ud på dit eksisterende hus. Læs mere om 3D-Illustration og Visualisering

Tips og gode byggeråd

En byggetilladelse er ingen garanti for, at dit byggeri er lovligt

Mange tror, at en byggetilladelse fra en kommune er ensbetydende med, at projektet er kvalitetssikret af kommunen, og at alle løsninger er godkendt og overholder alle love og regler. Men det er langt fra tilfældet. Kommunerne ser nemlig kun på de bygningsregulerende bestemmelser som for eksempel bygningens højde og afstand til skel. Alt andet skal ansøgeren selv sikre sig er i orden.
Byggeloven foreskriver nemlig, at ansøger efter endt byggeri skal dokumentere over for kommunen, at byggeriet (herunder ny 1. sal eller andre tilbygninger) lever op til regler for radon, fugt, isolering, lyd, stabilitet og lignende ved at indsende tegninger, beskrivelser, beregninger og lignende. Det gøres med detaljerede byggetegninger, der beskriver varmetabsramme eller energiberegning og indeholder eventuelle ingeniørberegninger.

Det er bygherre, som i god tid indkalder til afleveringsforretningen

Grundig planlægning og forberedelse er afgørende for et vellykket byggeri og det tager tid. Ved større byggeopgaver siger man, at planlægningsfasen mindst tager lige så lang tid, som udførelsesfasen og nogle gange meget længere tid. Og det er egentligt ikke så underligt, når man tænker over alle de faser et byggeri skal igennem inden et byggeri kan gå i gang med, at blive bygget.
Hvis det f.eks. er en tilbygning, som kræver en byggetilladelse, så kan byggeforløbet se således ud. Idemøde og overvejelsesfase, ansøgning om byggetilladelse, udarbejdelse af byggemateriale til at bygge efter og give tilbud ud fra, finde byggefirmaer, sende tilbudsmateriale ud til de tilbudsgivende firmaer, vente på at modtage tilbud, vælge et firma og skrive kontrakt. Og så kan byggeriet af en tilbygning gå i gang efter måske 2 -5 måneders forarbejde.

Klahn Arkitekt & Byggerådgivning har erfaring med gode byggefirmaer

Klahn Arkitekt & Byggerådgivning arbejder sammen med mange dygtige og erfarne byggefirmaer, som vi kan anbefale og har arbejdet sammen med i mange år. Vi ved, at et dårligt byggefirma kan ødelægge selv det bedste byggeprojekt, uanset hvor godt byggematerialet er.
Vores allerstørste ønske ved ethvert byggeprojekt er, at projektet bliver afsluttet ordentligt, så du som bygherre bliver tilfreds med det færdige resultat. Derfor er det vigtigt for os kun at arbejde sammen med de byggefirmaer, som vi selv har gode erfaringer med.

Investér i byggerådgivning og spar penge og tid samt få tryghed

Fejl og mangler, misforståelser, dårligt beskrevet udbudsmateriale, dårlig kontrakt med entreprenøren, en for stram tidsplan og lignende er alt sammen noget, der kan komme til at koste bygherren dyrt i form af uforudsete ekstraomkostninger og en masse ærgrelser.
Byggerådgivning koster penge, men det er Klahn Arkitekt & Byggerådgivnings erfaring, at god byggerådgivning næsten altid tjener sig selv hjem igen. Det gør det, fordi omfanget af fejl og mangler i byggeprojektet bliver minimeret væsentligt.
Ovenikøbet sparer du en masse tid på at tage en byggerådgiver indover. Du slipper nemlig for at beskrive byggeopgaven, forhandle pris, bruge tid på at løse og diskutere problemer med dit byggefirma osv. Og så får du selvfølgelig en masse tryghed med i din byggeopgave, så du ikke skal gå og være nervøs for, om arbejdet med din nye 1.sal eller anden tilbygning nu også bliver udført korrekt.

Bygherren er juridisk forpligtiget til selv at sikre, at byggeriet er lovligt

Ifølge Bygningsreglementet er det ene og alene bygherrens ansvar at sikre, at byggeprojektet er lovligt. Der er mange forskellige love, reglementer og bestemmelser, som skal overholdes f.eks. bygningsreglementet, kommuneplaner, servitutter, arbejdsmiljølovgivningen m.m.
Har du svært ved selv at få overblik over reglerne, råder Klahn Arkitekt & Byggerådgivning dig til at gøre brug af professionel byggerådgivning.

Gør brug af uvildig byggerådgivning

Der er mange fordele ved at gøre brug af en uvildig byggerådgiver, når du skal have udført en byggeopgave.
Nogle af fordelene er:

 • En byggerådgiver er uvildig og har ikke økonomiske interesser i byggeriet.
 • En byggerådgiver kan sige tingene direkte til håndværkeren eller entreprenøren og snakker samme sprog som dem.
 • En byggerådgiver er en god sparringspartner, som varetager netop dine interesser.

Ny 1 sal

En ny 1. sal kan opfylde mange drømme. Det nye areal ville kunne bruges til at lave ekstra værelser til børnene, så de har en hel sal for sig selv, hvilket giver mere ro i stueetagen. Måske det også kan give en ekstra stue eller et hyggerum, hvor man kan slappe af med film, tv-serier, musik eller spil. En 1. sal kan bruges til mange ting og det er kun jer, der er med til at sætte grænserne for dens brug. For vores opgave er at opfylde jeres drømme om en 1. sal, som kan gøre jer glade og opfylde de drømme I havde før projektets start.

Høj kvalitet

Det at få bygget en ny 1 sal kan virke som et kompliceret projekt at gå i gang med selv. Derfor bør du også få den bedste hjælp til det. Vi kan hjælpe dig med alt hvad du skulle have brug for, som du ikke selv ved. Hos Klahn Arkitekt & Byggerådgivning får du et produkt i høj kvalitet, som sikrer at din 1. sal bliver holdbar, sikker og tilfredsstillende, når den står færdigbygget.

For at opnå den høje kvalitet er det altafgørende at alliere sig med de rigtige samarbejdspartnere, som består af gode byggefirmaer. Det er dem, der opfører selve konstruktionen og færdiggørelsen af alt det praktiske arbejde, der ligger i projektet. Det lange partnerskab giver en indbyrdes forståelse for, hvordan arbejdet skal struktureres og organiseres for at opnå det bedste resultat til den aftalte tid. Det er med til at skabe et godt resultat med høj kvalitet.

Tilbudsmateriale

Detaljerede tegninger og beskrivelser samt en professionel kontrakt er vigtigt for at sikre et godt byggeprojekt. Jo mere gennemarbejdet et byggeprojekt er, jo større sikkerhed har man for, at den byggetekniske kvalitet, byggeøkonomien og tidsplanen holder, og man for et vellykket byggeforløb.

Læs mere om dette her: Reference til denne underside https://klahn-arkitekter.dk/ydelser/byggetegninger-og-beskrivelse/

Tilbygning

Har I konstateret at i mangler plads, men ikke har mere plads? Måske ønsker i derfor en ny tilbygning? I kan trykt kontakte os. Det er lige meget om det gælder en tilbygning på jorden eller som en ny 1. sal. Vi kan hjælpe med det hele. Der kan være mange grunde til at man vil bygge nyt, måske er det et større areal man har brug for eller en bolig med et mere moderne design og mere praktiske rum i tilbygningen. Men lige meget hvad grunden end måtte være, så står Klahn Arkitekt & Byggerådgivning klart til at bistå med den rette vejledning og rådgivning til projektet. Det sikre at den nye tilbygning bliver opført korrekt og efter alle kunstens regler.

Høj service

Vi har udført over 300 byggeprojekter med tilfredse kunder og står klar til at kunne bruge vores unikke ekspertise til lige netop jeres byggeprojekt. Det er et stort valg at få lavet en tilbygning og derfor, skal I også føle jer trygge og kunne tage den afgørende beslutning på et velargumenteret grundlag. Det velargumenteret grundlag hjælper vi jer med at danne, ved at gennemgå fundamentale bygningsteknikker, materiale og gældende regler. Vi klarer alle de svære tekniske finesser og giver jer en jordbunden forklaring på, hvad det betyder for netop jeres byggeprojekt. Derfor giver vi en individuel service, da alle projekter er meget individuelle.

Tilbygning pris

Alle projekter er forskellige. Uanset om det gælder i stueplan eller 1.sal. Hos Klahn Arkitekt & Byggerådgivning tager vi en grundig snak med jer om jeres ønsker og behov. Der vil blive taget hensyn til den måde boligen er bygget på og den grund boligen står på. Der vil efter en forventningsafstemning kunne udregnes en pris. Vi sørger selvfølgelig for at give jer en tilbygning i bedste kvalitet, så det opfylder alle regler og ønsker.

Professionel rådgivning

Vores erfaring på mere end 30 år har gjort os kompetente til at kunne rådgive og vejlede professionelt om tilbygning og alt hvad det kan indebære. For der kan være mange forholdsregler, man skal være opmærksomme på, når der skal bygges nyt. Det gælder både ift. den nuværende bygning og ift. love, regler og sikkerhedsforanstaltninger. Med vores erfaring kan i overlade projektet tillidsfuldt til os, så sætter vi os ind i de tekniske ting og jeres ønsker og arbejder ud fra disse.

Bliv kontaktet

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig snarest muligt eller senest inden for 24 timer
  Titel