Klahn Arkitekt & Byggerådgivning har mange års erfaring og kan hjælpe jer fra start til slut med tilbygning eller en ny 1. sal. For os er det vigtigt at tænke energiforbedringer ind i projekterne. Vores udgangspunkt er altid respekt for din bolig mht. løsninger og god arkitektur ifm. ombygninger.

Hvad indeholder tilbygning af f.eks. 1. sal?

 • Møde hos kunden med en grundig registrering af boligen
 • Økonomiskøn
 • Byggetilladelse
 • Gennemarbejdet projekt og udbudsmateriale
 • Hjælp til indhentning af tilbud fra hovedentreprenører
 • Hjælp til udarbejdelse af en entreprisekontrakt
 • Tilsyn og rådgivning under udførelsen
 • Deltagelse til afleveringsforretning

LÆS OGSÅ: Undgå unødig ventetid, – få udarbejdet en ordentlig byggetilladelse
LÆS OGSÅ: Indhent tilbud på den professionelle måde, så du nemt kan sammenligne tilbuddene, – udbudsmateriale

Hvorfor professionel rådgivning ved ombygninger og tilbygninger?

At udføre en tilbygning eller ny 1. sal er ofte en kompliceret sag, da man skal have et godt kendskab til både nutidens byggeteknik samt til den teknik, som huset er opført med. Og de to forskellige byggeteknikker skal så bygges sammen, hvilket hurtigt kan gå galt, hvis man ikke har den rigtige viden og erfaring. I modsætning til nybyggeri, er der mange flere overvejelser og beslutninger, som skal tages i forbindelse med tilbygninger for, at byggeprojektet bliver vellykket. Se vores referencer her.

Der kan også være mange spørgsmål så som “hvad koster en 1. sal” eller “hvad koster renovering af 1. sal”? Vi giver dig svarene – og trygheden ifm. med dine tilbygninger ved renovering af hus og 1. sal.

LÆS OGSÅ: Få sikkerhed, værdi og tryghed i din byggeopgave, – hvorfor rådgivning
LÆS OGSÅ: Din sikkerhed for god rådgivning , – om vores rådgivning

Hvilken rådgivning vil du typisk have brug for, hvis du skal i gang med en tilbygning eller ny. 1. sal?

Gratis uforpligtende kontaktmøde

Klahn Arkitekt & Byggerådgivning tilbyder et gratis og uforpligtende kontaktmøde, hvor vi kan mødes personligt og hilse på hinanden og bl.a. finde ud af, hvordan Klahn Arkitekt & Byggerådgivning kan hjælpe dig med dine tilbygninger. Derved skabes et godt grundlag, når du skal vælge din byggerådgiver. Læs mere om et gratis-kontaktmøde

Møde med en byggesagkyndig

Klahn Arkitekt & Byggerådgivning tilbyder professionel byggerådgivning i den tidlige start af byggeprojektet og hjælper dig med at tage de rigtige beslutninger for dit byggeprojekt, så du kommer godt og sikkert i gang og ikke risikerer at tabe penge og tid på en forkert løsning. Læs mere om møde med en byggesagkyndig

Idemøde med en arkitekt

Hvis du gerne vil have en visuel skitse af din byggeopgave, et økonomiskøn over samtlige udgifter, en liste over alle hovedaktiviteter samt en overordnet tidsplan. Læs mere om idemøde med en arkitekt

3D-Illustration og Visualisering

Hvis du gerne vil have en meget realistisk og forståelig visualisering med naturtro overflader af dit byggeprojekt. Måske du har behov for at se hvordan din tilbygning vil se ud på dit eksisterende hus. Læs mere om 3D-Illustration og Visualisering

Tips og gode byggeråd

En byggetilladelse er ingen garanti for, at dit byggeri er lovligt

Mange tror, at en byggetilladelse fra en kommune er ensbetydende med, at projektet er kvalitetssikret af kommunen, og at alle løsninger er godkendt og overholder alle love og regler. Men det er langt fra tilfældet. Kommunerne ser nemlig kun på de bygningsregulerende bestemmelser som for eksempel bygningens højde og afstand til skel. Alt andet skal ansøgeren selv sikre sig er i orden.
Byggeloven foreskriver nemlig, at ansøger efter endt byggeri skal dokumentere over for kommunen, at byggeriet (herunder ny 1. sal eller andre tilbygninger) lever op til regler for radon, fugt, isolering, lyd, stabilitet og lignende ved at indsende tegninger, beskrivelser, beregninger og lignende. Det gøres med detaljerede byggetegninger, der beskriver varmetabsramme eller energiberegning og indeholder eventuelle ingeniørberegninger.

Det er bygherre, som i god tid indkalder til afleveringsforretningen

Grundig planlægning og forberedelse er afgørende for et vellykket byggeri og det tager tid. Ved større byggeopgaver siger man, at planlægningsfasen mindst tager lige så lang tid, som udførelsesfasen og nogle gange meget længere tid. Og det er egentligt ikke så underligt, når man tænker over alle de faser et byggeri skal igennem inden et byggeri kan gå i gang med, at blive bygget.
Hvis det f.eks. er en tilbygning, som kræver en byggetilladelse, så kan byggeforløbet se således ud. Idemøde og overvejelsesfase, ansøgning om byggetilladelse, udarbejdelse af byggemateriale til at bygge efter og give tilbud ud fra, finde byggefirmaer, sende tilbudsmateriale ud til de tilbudsgivende firmaer, vente på at modtage tilbud, vælge et firma og skrive kontrakt. Og så kan byggeriet af en tilbygning gå i gang efter måske 2 -5 måneders forarbejde.

Klahn Arkitekt & Byggerådgivning har erfaring med gode byggefirmaer

Klahn Arkitekt & Byggerådgivning arbejder sammen med mange dygtige og erfarne byggefirmaer, som vi kan anbefale og har arbejdet sammen med i mange år. Vi ved, at et dårligt byggefirma kan ødelægge selv det bedste byggeprojekt, uanset hvor godt byggematerialet er.
Vores allerstørste ønske ved ethvert byggeprojekt er, at projektet bliver afsluttet ordentligt, så du som bygherre bliver tilfreds med det færdige resultat. Derfor er det vigtigt for os kun at arbejde sammen med de byggefirmaer, som vi selv har gode erfaringer med.

Investér i byggerådgivning og spar penge og tid samt få tryghed

Fejl og mangler, misforståelser, dårligt beskrevet udbudsmateriale, dårlig kontrakt med entreprenøren, en for stram tidsplan og lignende er alt sammen noget, der kan komme til at koste bygherren dyrt i form af uforudsete ekstraomkostninger og en masse ærgrelser.
Byggerådgivning koster penge, men det er Klahn Arkitekt & Byggerådgivnings erfaring, at god byggerådgivning næsten altid tjener sig selv hjem igen. Det gør det, fordi omfanget af fejl og mangler i byggeprojektet bliver minimeret væsentligt.
Ovenikøbet sparer du en masse tid på at tage en byggerådgiver indover. Du slipper nemlig for at beskrive byggeopgaven, forhandle pris, bruge tid på at løse og diskutere problemer med dit byggefirma osv. Og så får du selvfølgelig en masse tryghed med i din byggeopgave, så du ikke skal gå og være nervøs for, om arbejdet med din nye 1.sal eller anden tilbygning nu også bliver udført korrekt.

Bygherren er juridisk forpligtiget til selv at sikre, at byggeriet er lovligt

Ifølge Bygningsreglementet er det ene og alene bygherrens ansvar at sikre, at byggeprojektet er lovligt. Der er mange forskellige love, reglementer og bestemmelser, som skal overholdes f.eks. bygningsreglementet, kommuneplaner, servitutter, arbejdsmiljølovgivningen m.m.
Har du svært ved selv at få overblik over reglerne, råder Klahn Arkitekt & Byggerådgivning dig til at gøre brug af professionel byggerådgivning.

Gør brug af uvildig byggerådgivning

Der er mange fordele ved at gøre brug af en uvildig byggerådgiver, når du skal have udført en byggeopgave.
Nogle af fordelene er:

 • En byggerådgiver er uvildig og har ikke økonomiske interesser i byggeriet.
 • En byggerådgiver kan sige tingene direkte til håndværkeren eller entreprenøren og snakker samme sprog som dem.
 • En byggerådgiver er en god sparringspartner, som varetager netop dine interesser.

Ny 1 sal

En ny 1. sal kan opfylde mange drømme. Det nye areal ville kunne bruges til at lave ekstra værelser til børnene, så de har en hel sal for sig selv, hvilket giver mere ro i stueetagen. Måske det også kan give en ekstra stue eller et hyggerum, hvor man kan slappe af med film, tv-serier, musik eller spil. En 1. sal kan bruges til mange ting og det er kun jer, der er med til at sætte grænserne for dens brug. For vores opgave er at opfylde jeres drømme om en 1. sal, som kan gøre jer glade og opfylde de drømme I havde før projektets start.

Høj kvalitet

Det at få bygget en ny 1 sal kan virke som et kompliceret projekt at gå i gang med selv. Derfor bør du også få den bedste hjælp til det. Vi kan hjælpe dig med alt hvad du skulle have brug for, som du ikke selv ved. Hos Klahn Arkitekt & Byggerådgivning får du et produkt i høj kvalitet, som sikrer at din 1. sal bliver holdbar, sikker og tilfredsstillende, når den står færdigbygget.

For at opnå den høje kvalitet er det altafgørende at alliere sig med de rigtige samarbejdspartnere, som består af gode byggefirmaer. Det er dem, der opfører selve konstruktionen og færdiggørelsen af alt det praktiske arbejde, der ligger i projektet. Det lange partnerskab giver en indbyrdes forståelse for, hvordan arbejdet skal struktureres og organiseres for at opnå det bedste resultat til den aftalte tid. Det er med til at skabe et godt resultat med høj kvalitet.

Tilbudsmateriale

Detaljerede tegninger og beskrivelser samt en professionel kontrakt er vigtigt for at sikre et godt byggeprojekt. Jo mere gennemarbejdet et byggeprojekt er, jo større sikkerhed har man for, at den byggetekniske kvalitet, byggeøkonomien og tidsplanen holder, og man for et vellykket byggeforløb.

Læs mere om dette her: Reference til denne underside https://klahn-arkitekter.dk/ydelser/byggetegninger-og-beskrivelse/

Tilbygning

Har I konstateret at i mangler plads, men ikke har mere plads? Måske ønsker i derfor en ny tilbygning? I kan trykt kontakte os. Det er lige meget om det gælder en tilbygning på jorden eller som en ny 1. sal. Vi kan hjælpe med det hele. Der kan være mange grunde til at man vil bygge nyt, måske er det et større areal man har brug for eller en bolig med et mere moderne design og mere praktiske rum i tilbygningen. Men lige meget hvad grunden end måtte være, så står Klahn Arkitekt & Byggerådgivning klart til at bistå med den rette vejledning og rådgivning til projektet. Det sikre at den nye tilbygning bliver opført korrekt og efter alle kunstens regler.

Høj service

Vi har udført over 300 byggeprojekter med tilfredse kunder og står klar til at kunne bruge vores unikke ekspertise til lige netop jeres byggeprojekt. Det er et stort valg at få lavet en tilbygning og derfor, skal I også føle jer trygge og kunne tage den afgørende beslutning på et velargumenteret grundlag. Det velargumenteret grundlag hjælper vi jer med at danne, ved at gennemgå fundamentale bygningsteknikker, materiale og gældende regler. Vi klarer alle de svære tekniske finesser og giver jer en jordbunden forklaring på, hvad det betyder for netop jeres byggeprojekt. Derfor giver vi en individuel service, da alle projekter er meget individuelle.

Tilbygning pris

Alle projekter er forskellige. Uanset om det gælder i stueplan eller 1.sal. Hos Klahn Arkitekt & Byggerådgivning tager vi en grundig snak med jer om jeres ønsker og behov. Der vil blive taget hensyn til den måde boligen er bygget på og den grund boligen står på. Der vil efter en forventningsafstemning kunne udregnes en pris. Vi sørger selvfølgelig for at give jer en tilbygning i bedste kvalitet, så det opfylder alle regler og ønsker.

Professionel rådgivning

Vores erfaring på mere end 30 år har gjort os kompetente til at kunne rådgive og vejlede professionelt om tilbygning og alt hvad det kan indebære. For der kan være mange forholdsregler, man skal være opmærksomme på, når der skal bygges nyt. Det gælder både ift. den nuværende bygning og ift. love, regler og sikkerhedsforanstaltninger. Med vores erfaring kan i overlade projektet tillidsfuldt til os, så sætter vi os ind i de tekniske ting og jeres ønsker og arbejder ud fra disse.

TILBYGNINGER – Her et lille udpluk af tidligere udførte projekter

Som en fugl bygger rede, hvorfor udvide sit hjem med en tilbygning, der forbedrer funktionaliteten?

Tilbygninger med godt bygningsdesign tilføjer både værdi og komfort til ens bolig, og en veludformet tilbygning med store vinduer kan forbedre lysindfaldet markant.

At tilføje en tilbygning til dit hjem kan være en spændende og givende proces, især når man inddrager en dygtig arkitekt til at lede byggeriet, rådgive om bygningsdesign og placeringen af vinduer. En veldesignet tilbygning, udviklet i samarbejde med en arkitekt, skaber ikke kun ekstra plads, men kan også forbedre boligens funktionalitet betydeligt. Samtidig kan en tilbygning give dig mulighed for at skræddersy dit hjem nøjagtigt efter dine behov og ønsker, hvilket gør det endnu mere personligt og unikt med en arkitekturs karakter.

Hver tilbygning åbner muligheden for et spændende byggeri, hvor man skaber nye minder i inspirerende rum.

Renovering er lige så vigtig som tilbygning, da en veludført renovering kan forvandle ældre rum til moderne, funktionelle områder. Det kan give nyt liv til en bygning, opdatere dens stil og forbedre dens energieffektivitet. Ligegyldigt om det drejer sig om at opgradere et køkken, badeværelse eller hele huset, kan renoveringsprojekter forbedre komforten og værdien af din bolig markant.

Boligforbedring er en vigtig del af både tilbygninger og renoveringsprojekter, da disse kan forvandle funktionaliteten og udseendet af en bolig. Ved at fokusere på boligforbedring kan små ændringer og opgraderinger gøre en markant forskel i dagligdagen. Uanset om det er nye vinduer for bedre lysindfald, forbedret isolering for øget energieffektivitet, eller optimering af boligens layout for bedre funktionalitet med gennemtænkt bygningsdesign, kan boligforbedring give et løft til både komfort og værdi af dit hjem.

Udforsk dine muligheder.

Projekters Historie

Hver tilbygning vi har udført, fortæller sin egen unikke historie om transformation og fornyelse.

Innovation og kreativitet spiller også en afgørende rolle i boligforbedring. Gennem samarbejde med arkitekter og designere kan du udvikle unikke løsninger, der passer præcist til dine behov. Innovative tilbygninger kan tilføre dit hjem nye dimensioner og forbedre dets æstetiske og funktionelle aspekter, mens skræddersyede renoveringer kan forvandle værk hverdagens rum til inspirerende omgivelser.

Gennem årene har vi stået bag utallige succesfulde projekter.

Hver eneste af vores tidligere projekter er blevet til virkelighed gennem dedikation, kreativitet og et dybt engagement i kundernes vision, hvor samarbejdet med en professionel arkitekt har været en afgørende faktor.

En grundig og velplanlagt renovering kan ligeledes være nøglen til at forlænge levetiden af eksisterende strukturer. Gennem renovering kan man udbedre skader, opgradere til mere moderne og bæredygtige materialer og sikre, at boligen overholder nutidens bygningsreglementer. Uanset omfanget af renoveringen, kan forbedringerne føre til øget bokomfort og markedsværdi.

Vores team har arbejdet tæt sammen med kunderne for at sikre, at deres drømme bliver til virkelighed. Fra de første skitser til den endelige bygning har vi kontinuerligt stræbt efter perfektion. Og i denne rejse har vi samlet dyrebar erfaring og uvurderlige fortællinger, som vidner om vores passion og professionalisme.

Inspirerende tilbygninger viser, hvordan kreativitet og innovation kan forvandle boliger fra ordinære til ekstraordinære rum, hvor vinduer kan skabe lys og rummelighed. Gennem nøje planlægning og design kan tilbygninger tilføje en ny dimension til dit hjem, hvad enten det drejer sig om et ekstra værelse, en udestue eller en opgradering af køkkenet. Mulighederne er uendelige og kan tilpasses enhver families behov.

Inspirerende Tilbygninger

Inspirerende tilbygninger viser, hvordan kreativitet og innovation gennem tilbygninger kan forvandle boliger fra ordinære til ekstraordinære rum.

De professionelle, der arbejder med spædende arkitektoniske løsninger, har evnen til at tænke ud af boksen og skabe storslåede resultater, selv når udgangspunktet måske ikke er optimalt. Her ses eksempler på tilbygninger, der kombinerer æstetik og funktionalitet på en måde, der glæder både kunden og det byggesagkyndige team.

For dem der overvejer en tilbygning, kan disse eksempler tjene som inspiration. De viser, at med den rette tilgang og ekspertise kan næsten alt lade sig gøre.

Med vores erfaring og dygtige arkitektteam, kan vi hjælpe med at realisere dine boligdrømme og skabe en tilbygning, som tilføjer værdi til din ejendom. Vores projekter afspejler ikke kun skønhed, men også en dybt forankret forståelse for byggeteknik og bæredygtighed, hvilket sikrer varige resultater.

Funktionelle Designløsninger

Funktionelle designløsninger kombinerer æstetik med praktik, hvilket resulterer i rum, der både er smukke og anvendelige. Disse løsninger afspejler en dyb forståelse for kundebehov og moderne livsstil.

Godt design gør hverdagen lidt lettere og meget mere behagelig.

Omhyggeligt planlagte tilbygninger kan integrere arbejdspladser og opbevaringsløsninger, og en tilbygning kan give ekstra plads uden at gå på kompromis med boligens visuelle appel.

Nøje udvalgte materialer og bæredygtige løsninger sikrer, at tilbygningen ikke kun er funktionel, men også miljøvenlig.

Med et skarpt øje for detaljer, en forpligtelse til kvalitet og banebrydende arkitektur, kan vores designløsninger og tilbygninger inspirere og forbedre måden, hvorpå man lever og arbejder i sit hjem. En veldesignet tilbygning kan transformere dit rum fuldstændigt, tilføje nye funktioner og samtidig forbedre boligens samlede værdi. Det handler om at tænke innovativt og skabe løsninger, der både er æstetisk tiltalende og yderst funktionelle.

Arbejdsprocessen inkluderer tæt dialog med kunden for at forstå deres specifikke behov og ønsker. Derved skabes en løsning, som er både personlig og præcist tilpasset hver enkelt bolig.

Med et skarpt øje for detaljer og en forpligtelse til kvalitet, kan vores designløsninger inspirere og forbedre måde, hvorpå man lever og arbejder i sit hjem.

Innovative Bygningsprojekter

Innovative bygningsprojekter afspejler en enestående kreativitet, der kombinerer form og funktion i harmoni. Disse projekter fremhæver vores evne til at tænke ud af boksen, skabe løsninger der passer til moderne samfundsbehov.

Ved at anvende de nyeste teknologier og materialer, sikres det at hvert projekt ikke kun opfylder, men overgår forventningerne. Uanset om det drejer sig om udvidelse af boligen, rekreative faciliteter eller faglige områder, leverer vi banebrydende resultater der inspirerer og motiverer alle involverede.

Unikke Arkitektoniske Træk

Unikke arkitektoniske træk skaber ekstraordinære rum, der kombinerer æstetik med funktionalitet og innovation i hver eneste detalje.

Smukt design kan forvandle daglige omgivelser, og med vores ekspertise sikres en imponerende visuel oplevelse.

Vores tilgang indebærer en grundig analyse af kundens vision samt en harmonisering af moderne æstetiske trends. Dette sikrer, at hvert projekt både er tidløst og i tråd med den enkelte kundes stil.

Ved at integrere bæredygtige materialer og avancerede byggemetoder, stræber vi efter at levere arkitektoniske løsninger, der både inspirerer og lever op til fremtidens krav.

Renoveringsprojekter kræver en grundig planlægning og professionel vejledning for at sikre det bedste resultat. At vælge de rigtige materialer og metoder er essentielt for at opnå en bæredygtig og langvarig forvandling. Vores ekspertise inden for både tilbygninger og renovering sikrer, at vi kan tilbyde skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og ønsker, hvilket gør os til en pålidelig samarbejdspartner i din næste byggeproces.

Kundeorienterede Løsninger

Kundeorienterede løsninger er hjørnestenen i vores tilgang, hvor kundens ønsker, behov og drømme omsættes til virkelighed gennem skræddersyede arkitektoniske projekter.

Vores ekspertise sikrer, at hvert projekt skræddersys til den enkelte kundes unikke behov og ønsker.

Med en dyb forståelse af funktionalitet og æstetik, arbejder vi tæt sammen med kunderne fra start til slut.

Fokus er på at skabe værdifulde rum, der ikke blot opfylder, men overstiger kundens forventninger.

Vi benytter os af de nyeste teknologiske fremskridt og bæredygtige metoder for at sikre langvarige, kvalitetsrige resultater, hver gang vi tager hul på et nyt projekt.

Gennem tæt samarbejde og gennemsigtig kommunikation, skaber vi ikke blot bygninger, men inspirerende rum som kunderne stolt kalder deres eget.

Bæredygtige Tilbygninger

Bæredygtige tilbygninger er fremtidens løsning.

Ved at kombinere innovativ teknologi, banebrydende arkitektur og genanvendelige materialer, sikrer vi, at vores tilbygninger ikke blot er æstetisk tiltalende, men også miljømæssigt ansvarlige. Vores tilgang skaber værdifuld synergi mellem modernitet og tradition, og giver vores kunder mulighed for at bidrage til en grønnere fremtid. Bæredygtighed er dermed ikke blot en mulighed, men en forpligtelse vi værner om.

Miljørigtige løsninger gør en verden til forskel.

Vores projekter tilstræber minimal miljøpåvirkning uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi sørger for, at hver kvadratmeter er designet med hensyn til både menneske og miljø.

Cirkulær økonomi og energieffektivitet er centrale elementer i vores arbejde. Mange af vores tilbygninger er udformet med materialer, der kan genbruges og genanvendes, hvilket mindsker ressourcespild markant.

Bæredygtige tilbygninger afspejler vores filosofi om kontinuerlig forbedring. Med stræben efter perfektion og ansvar, er vi stolte af at kunne tilbyde løsninger, der ikke blot opfylder dagens behov, men også skaber fundamentet for en bedre morgendag.

Kvalitetsmaterialer og Håndværk

Gennem vores nøje udvalgte kvalitetsmaterialer, er vi i stand til konsekvent at levere enestående tilbygninger, der holder. Vores håndværkere har stor erfaring med forskelligartede byggematerialer, hvilket sikrer, at hver eneste detalje behandles med den omhu og præcision, der er afgørende for et langtidsholdbart resultat.

Valg af Materialer

Materialevalg er en essentiel del af byggeprocessen.

Når man står over for valget af materialer til tilbygninger, er der mange faktorer at overveje. Det rette materiale kan ikke blot forbedre bygningens æstetik, men også dens holdbarhed, energieffektivitet og miljøpåvirkning. Desuden bør man overveje materialernes vedligeholdelsesbehov, deres bæredygtighed og deres evne til at integreres harmonisk i den eksisterende struktur.

Skal man vælge naturlige eller syntetiske materialer?

Materialernes oprindelse kan have stor indflydelse på projektets samlede miljøaftryk – både hvad angår udvinding og transport. Derfor tilrådes det at vælge lokalt producerede og bæredygtige materialer, hvis det er muligt, for at minimere miljøpåvirkningen.

I en tid hvor klimabevidsthed er i højsædet, er der et stigende fokus på genanvendelige og genbrugte byggematerialer. Disse materialer kan ikke kun reducere byggeriets CO2-fodaftryk, men også tilføje en unik karakter til tilbygningerne. Valget af det rette materiale er dermed både en praktisk og etisk beslutning, der bør tages med omhu.

Gennemprøvede Byggemetoder

Anvendelsen af gennemprøvede byggemetoder sikrer ikke blot en effektiv byggeproces, men også en langvarig og holdbar konstruktion, der opfylder alle krav og standarder.

Erfarne fagfolk anvender deres ekspertise til at vælge de mest egnede teknikker.

Det er essentielt at arbejde med metoder, der har bevist deres værd, for dermed at sikre stabilitet og minimere risikoen for efterfølgende problemer. Denne tilgang reducerer potentielle fejl og sparer tid samt ressourcer.

Ved at integrere velafprøvede byggemetoder i tilbygningsprojekter, sikrer man, at byggeriet forløber som planlagt og opfylder kundens forventninger til kvalitet og æstetik. Gennem årene har disse metoder vist sig at være effektive, bæredygtige og økonomisk fordelagtige. Med en fokuseret indsats og dygtighed kan man realisere drømmen om en perfekt tilbygning, der står distancen og bringer glæde i mange år fremover.

Bliv kontaktet

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig snarest muligt eller senest inden for 24 timer
  Titel