Stillinger

Vi søger ikke ansatte i øjeblikket. Men vi forventer inden for kort tid at ekspandere! Så du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning, hvis du er interesseret i at blive en del af Klahn Arkitekt & Byggerådgivning. Men læs først nedenstående.

Forbered din ansøgning

Læs hjemmesiden grundigt igennem inden du sender en uopfordret ansøgning for, at finde ud af hvilken virksomhed vi er og vores faglige virke og værdier. Læs specielt menuer “sådan arbejder vi” og “om os”.

Arbejdsopgaver

Vi lægger stor vægt på, at man stort set kan føre en opgave fra kundekontakt til aflevering af byggeopgaven. Dvs. kundemøder, udarbejdelse af kontrakter, projektering i AutoCAD (2D), udarbejdelse af udbudsmateriale, indhentning af tilbud, kontakt til håndværkere, byggetilsyn og byggemøder, kvalitetssikring og aflevering af byggeopgave til kunden. Vi forventer dog ikke, at du skal kunne det hele fra start samt har erfaring i alle faserne. Vi hjælper med glæde på vej og syntes det er spændende, at dele ud af vores viden og erfaringer. Så hold dig ikke tilbage hvis du ikke kan sætte flueben ved alle fagområderne.

Det er derfor en forudsætning, at du er en type som værdsætter stor afveksling og forskelligartede udfordringer i dagligdagen.

Vi tror på, at de mest spændende opgaver er dem, som man selv støber, bearbejder og kommer i hus med. Opgaverne er derfor meget selvstændige. Men du står ikke alene!

Team

Det er meget vigtigt for os, at vi er et team og deler vores viden mellem os. Ingen ved alt, og det gør vi heller ikke, og det forlanger vi heller ikke af vores ansatte gør. Vi udvikler os på alle planer på det menneskelige og faglige – og det hjælper vi hinanden med!

Vi har respekt for hinandens arbejde og roller. På samme måde som vi naturligvis har det for vores kunder. Vi hjælper hinanden, fordi vi ved, at vi er stærkere, hvis vi står sammen og løfter i flok.

Udvikling

Som ansat hos Klahn Arkitekt & Byggerådgivning ville du kunne udvikle dig. Vi er ikke til cellekontorer hvor man passer sig selv. Vi snakker og hygger om de projekter vi alle er en del af, og sparer fagligt. På den måde lærer man lidt hver dag.

Kundekontakt

Vi er udadvendte og har god kontakt til vores kunder. Derfor er det meget vigtigt, at du trives med kundekontakt og formår, at skabe god, troværdig og faglig kundekontakt.

Du er som ansat i firmaet Klahn Arkitekt & Byggerådgivning et af ansigterne – og det vil vi være stolte af.

Hvis du syntes ovenstående passer til det du står for, og interesseret i at udvikle dig som bygningskonstruktør inden for vores fagområde, så send en uopfordret ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv kontaktet

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig snarest muligt eller senest inden for 24 timer
    Titel