Generelt om vores rådgivning

Vores rådgivningskoncept er testet og udviklet over 21 år.

Rådgivning til private boligejere er ikke noget man bare gør, da det kræver specialviden.

Grundlægger og stifter af Klahn Arkitekt og Byggerådgivning Bjørn Bo Klahn har tidligere været ansat 12 år i firmaet Bolius Boligejernes Viden center A/S, som er et firma der bl.a. har specialiseret sig i rådgivning til private kunder. Bjørn blev ansat kort tid efter firmaet blev oprettet og han har derfor været med til, at løbende udvikle det bedste rådgivningskoncept til private bygherre på baggrund af både gode og dårlige erfaringer igennem årene.

Fra juli 2015 stoppede Bolius med at sælge rådgivning til private kunder, da de valgte en politik om, at de ville være helt uvildige, som de ikke mente de kunne være, når de havde betalende kunder. Bjørn har derfor videreført det gennemtestet rådgivningskoncept i Klahn Arkitekt og Byggerådgivning.

LÆS OGSÅ: Sådan arbejde vi

Det er derfor med stor glæde og passion, at firmaet i dag kan forsætte med den gode rådgivning til private bygherre bl.a. pga. at der er et stort behov for rådgivning til private pga., at der er alt for meget byggeri som ender galt eller er fyldt med fej og mangler, når der bliver bygge for private. Netop derfor gør man også en stor forskel, når man rådgiver private, hvilket betyder, at vi dagligt brænder for vores arbejde og kan se vi gør en stor forskel.

Vi er måske dem i branchen med de fleste erfaringer med rådgivning til private kunder både menneskeligt og byggemæssigt. Vi ved hvordan vi skal formidle, korrigere og lede et byggeri for den piavate bygherre, så kunden kan føle sig tryg under hele byggeforløbet fra start til slut.

Bliv kontaktet

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig snarest muligt eller senest inden for 24 timer
    Titel