Anmeldelser

Vi lever af tilfredse og glade kunder
Vi er først tilfredse, når kunden er tilfreds, – her nogle udtalelser fra vores kundetilfredshedsskemaer

Se også udtagelser på TRUSTPILOT HER

Køberrådgivning vedr. køb af brugt hus, louise.

Virkelig god oplevelse med Klahn arkitekterne. De meldte tilbage dagen efter at jeg havde skrevet til dem i deres kontaktformular om aftenen. Vi fik en meget grundig gennemgang af huset, hvor både kælder og loft blev inspiceret grundigt og vi kom omkring alle ting. Samt fik tips til hvad det var vi skulle være opmærksomme på. Det var en rigtig god og profesionel gennemgang, der gjorde os meget trygge og vi fik alt det vi havde ønsket os.

Køberrådgivning, Asbjørn, Brøndbyvesterrvej 110, Brøndby

Blev brændt af, af en anden byggerrådgiver, og kontaktede derefter Klahn som havde stor forståelse for, at det kan være ganske problematisk at få en køberrådgivning til at gå op med sælger, ejendomsmægler, arbejde osv. Ringende sen eftermiddag dagen før, at den oprindelige aftale var planlagt, og de sagde ja med det samme, og fik en fantastisk gennemgang af huset og efterfølgende uddybning af nogle af de elementer som blev påpeget under gennemgangen af boligen.

Idemøde med en arkitekt vedr. stor om- og tilbygning, Jacob

Vi havde en opgave der skulle løses, deres hjemmeside virkede overskuelig, et firma der ikke var alt for stort men også havde erfaring.

Byggekontrol vedr. opførelse af nyt rækkehus, Allan

Vi er som købere meget tilfredse med det arbejde I udfører

Byggekontrol, vedr. køb af nyt rækkehus, Deng

Jeg vil gerne takke Klahn Arkitekt og Byggerådgivning for det fremragende og professionelle arbejde. Som køber sætter jeg virkelig pris på, hvad I har gjort for at sikre kvaliteten af husene.

Køberrådgivning, louise

Jeg læste på Bolius om at man kunne kontakte en af deres tidligere eksperter, hvilket var årsagen til at jeg fandt frem til jer. I havde en god og professionel hjemmeside, som gav et grundigt indblik i hvad I kunne tilbyde, hvilket levede op til vores behov.

Byggerådgivning vedr. forkert udført tag, Lene

Den gode kemi. Vi følte ærlighed og forståelse for vores problemer – vores uvidenhed omkring byggeri m.m. gjorde at vi måtte have en fagekspert til hjælp, og i særdeleshed fordi vi blev snydt (økonomisk) tilligemed fagligt dårligt udført arbejde af danske håndværkere. Blev først rigtigt klar over tingene, da fageksperten havde gennemgået de forskellige arbejdsopgaver. Ingen tvivl om det har været positivt for os med en fagekspert på byggeopgaverne også selvom vi har måttet have ekstra dyre omkostninger. Ærgerligt man ikke i dag kan være sikker på danske håndværkers faglighed. :0( . Går med den fornemmelse, at uden eksperthjælp tilknyttet arbejdsopgaverne, bliver arbejderne udført knapt så godt, som hvis håndværkeren på forhånd er vidende om, dennes tilstedeværelse og eftertjek

Køberådgivning vedr. køb af et ældre hus, Martin

Vi havde som købere set os varme på et hus fra 50’erne og var lidt i tvivl om eventuelle fælder i tilstandsrapporten og fantasifuldheder i energirapporten. Så derfor kontaktede vi Klahn og fik hurtigt en aftale istand – og efter en husgennemgang fik vi udlagt teksten præcis og uden omsvøb. Huset var usundt og ville havde været en fejl at købe, så vi fik afværget en dårlig beslutning. Og vi fik et mere nuanceret indtryk hvor meget eller hvor lidt man kan stole på tilstands/energirapporter. Nybolig meddelte højst uklædeligt, ‘at det havde de ikke noget at gøre med’ selvom de markedsførte huset med afsæt i rapporterne. Så vi blev klogere af Klahn.

Byggerådgivning vedr. beboelse af kælder/muligheder for tilbygning, Linda

Kompetent rådgivning inden for flere faggrene. Vigtig med vurdering af alle aspekter når et projekt skal tilrettelægges, særligt et overslag på den økonomiske del. God og venlig service.

Idemøde med en arkitekt, Jacob, Gentofte

Det var hurtigt og venlig vejledning. Dygtige folk der mødte op. Vi kom videre med vores projekt på den bedste måde.

Køberrådgivning vedr. køb af brugt lejlighed på Østerbro, Carine,

God, hurtig og meget grundig rådgivning.

Rådgivning vedr. nyt tag samt efterisolering , ejerforeningen æblevangen, smørrum

Opgaven blev forstået og løst som aftalt.

Byggekontrol, vedr. køb af nyt rækkehus, Jasleen

Entreprenøren er desværre ikke den nemmeste at arbejde med, så det er flot, at I bliver ved med at kæmpe. Og det er vi kun glade for!

Afleveringsforretning af ny lejlighed, Martin

Vi valgte jer pga. beliggenhed, hjemmesiden og responstiden

Afleveringsforretning vedr. køb af lejlighed, Jesper

Professionel og smidig gennemgang, Jeg valgte Klahn Arkitekt & Byggerådgivning pga. prisen + anbefaling fra andre

Afleveringsforretning vedr. ny lejlighed, Pernille

Prisen var fornuftig og vi havde et klart indtryk af, at Klahn Arkitekt & Byggerådgivning var kompetent i projektkøb

Byggerådgivning vedr. forkert monteret vinduer, Åse

Klahn Arkitekt & Byggerådgivning havde stor faglig viden, god vejledning og respekt fra håndværkernes side!

Køberrådgivning vedr. et ældre rækkehus, Thomas

Jeres hjemmeside om kørervejledning viser, at I forstår de behov, Sofie og jeg har. Prisen for jeres køberrådgivning virkede rimelig.

Køberrådgivning, henrik sønderskov, Ballerup

Enormt relevant, ærlig, behagelig og ikke mindst professionel rådgivning. Alle pengene værd.

Byggetilsyn, vedr. opførelse af nyt tag, Lars

Fagligt kompetent og grundig. De havde tilknytning til Bolius som rådgiver. Det tog jeg som en blåstempling.

Køberrådgivning, lilian, lejlighed Lyngby

Grundig, troværdig og professionel gennemgang og svar på de spørgsmål jeg havde. Endvidere hurtig og god respons på spørgsmål, der efterfølgende dukkede op.

Møde med en byggesagkyndig, anders, grønnemose alle, søborg

Uvildig rådgivning, ærlig og 'hele vejen rundt'

Køberrådgivning vedr. køb af nyt hus, Jesper

Vi havde Klahn med ved overtagelse af vores nøglefærdige hus – og det var guld værd med en professionel på “vores side??? – sælger er jo også professionelle, så vi var meget glade for input og professionelle øjne fra Bjørn Klahn.

Byggetilsyn, typehus - træhus

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig og hvis vi skal bygge i fremtiden, så er du øverst på listen når vi skal ha byggetilsyn

Bliv kontaktet

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig snarest muligt eller senest inden for 24 timer
    Titel