Ejerforening og ejendomme

Klahn Arkitekt & Byggerådgivning tilbyder projektledelse og uvildig byggeteknisk rådgivning til boligejere og ejerforeninger.

Vi varetager gerne formidlingen af energirapporter og vedligeholdelsesplaner og udarbejder gerne en oversigt over mulige fremtidige tiltag til drift og vedligeholdelseplanen.

Klahn Arkitekt & Byggerådgivning kender bygge- og håndværkerpriser på markedet og vil kunne hjælpe med at afgøre, om et tilbud er godt eller ej. Vi forestår gerne kontakt, opfølgning og godkendelse af håndværkeres arbejder.

Gennem vores lange erfaring med byggeri har vi samlet en håndfuld af særdeles pålidelige og dygtige håndværkere, som vi vil kunne anbefale til jeres ejendom.
I tæt samarbejde med bestyrelsen kan vi tilbyde vores assistance og meget prisøkonomisk varetage nedenstående opgaver:

 • Projektere opgaven
 • Udarbejde udbudsmateriale
 • Indhente tilbud
 • Udarbejde entreprisekontrakter
 • Varetage byggeledelse og fagtilsyn
 • Afslutte byggesagen med afleveringsforretning
 • Aflægge byggeregnskab
 • Afholde étårsgennemgang

LÆS OGSÅ: Tilfredse kunder betyder alt, – dig som kunde 
LÆS OGSÅ: Din sikkerhed for god rådgivning , – om vores rådgivning

Ring til Klahn Arkitekt & Byggerådgivning og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer. Bestil et gratis tilbud på ejendomsrådgivning eller arrangér et uforpligtende personligt møde.

Totalrenovering af tag samt loftrum for en ejerforening. Klahn Arkitekter & Byggerådgivning har udarbejdet udbudsmateriale, tegninger samt byggetilsyn for nedenviste projekt.

 

Hvilken rådgivning vil du typisk have brug for i starten af en byggeopgave?

Gratis uforpligtende kontaktmøde

Klahn Arkitekt & Byggerådgivning tilbyder et gratis og uforpligtende kontaktmøde, hvor vi kan mødes personligt og hilse på hinanden og bl.a. finde ud af, hvordan Klahn Arkitekt & Byggerådgivning kan hjælpe dig. Derved skabes et godt grundlag, når du skal vælge din byggerådgiver. Læs mere om gratis-kontaktmoede

Møde med en byggesagkyndig

Klahn Arkitekt & Byggerådgivning tilbyder professionel byggerådgivning i den tidlige start af byggeprojektet og hjælper dig med at tage de rigtige beslutninger for dit byggeprojekt, så du kommer godt og sikkert i gang og ikke risikerer at tabe penge og tid på en forkert løsning. Læs mere om møde med en byggesagkyndig

Idemøde med en arkitekthttps://klahn-arkitekter.dk/ydelser/moede-med-en-byggesagkyndig/

Hvis du gerne vil have en visuel skitse af din byggeopgave, et økonomiskøn over samtlige udgifter, en liste over alle hovedaktiviteter samt en overordnet tidsplan.  Læs mere om Idemøde med en arkitekt

Tips og gode byggeråd

Sådan forstår du tilstandsrapporten

Når du køber et hus, så følger der mange lovpligtige dokumenter med, som fortæller om husets tilstand. Men der er også rigtig meget, der ikke bliver fortalt.
Som køber er det derfor værd at vide, at en tilstandsrapport fortæller om husets relative tilstand i forhold til dets alder og type og ikke om dets tilstand som nybygget hus. Køber man for eksempel et gammelt hus, står der ikke i rapporten, at kælderen er kold og fugtig. Kældre i gamle huse er nemlig bygget sådan, at fugt og kulde er normalt og dermed ikke en skade.
Og har en køber ikke været opmærksom på dette og regnet med, at kælderen var tør og varm og beboelig, så kan du blive skuffet.Efterfølgende vil en køber tro, at det er noget ejerskifteforsikringen skal dække, da skaden ikke var nævnt i tilstandsrapporten. Men det skal de ikke, da det ikke bliver set som en skade.

Grundig planlægning og forberedelse er afgørende for et vellykket byggeri

Klahn Arkitekt & Byggerådgivning ved, at grundig planlægning og forberedelse er alfa og omega for et vellykket byggeri. Ved større byggeopgaver siger man, at planlægningsfasen tager mindst lige så lang tid som udførelsesfasen og nogle gange meget længere tid.
Når man tænker over alle de faser, et byggeri skal igennem, inden det kan blive bygget, er det ikke så underligt. Lad os som eksempel tage en tilbygning, der kræver en byggetilladelse. Her kan et byggeforløb bestå af følgende faser: Idémøde og overvejelsesfase, ansøgning om byggetilladelse, udarbejdelse af byggemateriale tll at bygge efter og give tilbud ud fra, finde byggefirmaer, sende tilbudsmateriale ud til de tilbudsgivende firmaer, vente på at modtage tilbud, vælge et firma og skrive kontrakt. Og så kan byggeriet gå i gang efter måske 2 til 5 måneders forarbejde.

Klahn Arkitekt & Byggerådgivning har erfaring med gode byggefirmaer

Klahn Arkitekt & Byggerådgivning arbejder sammen med mange dygtige og erfarne byggefirmaer, som vi kan anbefale og har arbejdet sammen med i mange år. Vi ved, at et dårligt byggefirma kan ødelægge selv det bedste byggeprojekt, uanset hvor godt byggematerialet er.
Vores allerstørste ønske ved ethvert byggeprojekt er, at projektet bliver afsluttet ordentligt, så du som bygherre bliver tilfreds med det færdige resultat. Derfor er det vigtigt for os kun at arbejde sammen med de byggefirmaer, som vi selv har gode erfaringer med.

Investér i byggerådgivning og spar penge og tid samt få tryghed

Fejl og mangler, misforståelser, dårligt beskrevet udbudsmateriale, dårlig kontrakt med entreprenøren, en for stram tidsplan og lignende er alt sammen noget, der kan komme til at koste bygherren dyrt i form af uforudsete ekstraomkostninger og en masse ærgrelser.
Byggerådgivning koster penge, men det er Klahn Arkitekt & Byggerådgivning erfaring, at god byggerådgivning næsten altid tjener sig selv hjem igen. Det gør det, fordi omfanget af fejl og mangler i byggeprojektet bliver minimeret væsentligt.
Ovenikøbet sparer du en masse tid på at tage en byggerådgiver indover. Du slipper nemlig for at beskrive byggeopgaven, forhandle pris, bruge tid på at løse og diskutere problemer med dit byggefirma osv. Og så får du selvfølgelig en masse tryghed med i din byggeopgave, så du ikke skal gå og være nervøs for, om arbejdet nu også bliver udført korrekt.

Gør brug af uvildig byggerådgivning

Der er mange fordele ved at gøre brug af en uvildig byggerådgiver, når du skal have udført en byggeopgave.
Nogle af fordelene er:

 • En byggerådgiver er uvildig og har ikke økonomiske interesser i byggeriet.
 • En byggerådgiver kan sige tingene direkte til håndværkeren eller entreprenøren og snakker samme sprog som dem.
 • En byggerådgiver er en god sparringspartner, som varetager netop dine interesser.

Bliv kontaktet

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig snarest muligt eller senest inden for 24 timer
  Titel