Få opført et isoleret anneks

Mangler du ekstra plads i din bolig? Så har du måske overvejet at få opført et anneks på din grund. Det kan være, du vil bruge det til kontor, gæsteværelse, teenageværelse, virksomhedslager eller noget helt femte. For at du kan bruge annekset til disse formål, kræver det, at bygningen er godt isoleret. Så det ikke bliver koldt at opholde sig i den, og så der ikke kommer fugt i materialerne.

Et anneks isoleret er et mindre byggeprojekt, men derfor kræver det stadig inspiration, rådgivning, planlægning, budgettering, projektering, tilsyn og kvalitetstjek, for at du kan komme i mål med at realisere din drøm. Med mere end 30 års erfaring i byggebranchen har vi prøvet alle slags både mindre og større byggeprojekter. Vi kan derfor hjælpe dig godt på vej med at skabe dit drømmeanneks!

Hvad er en fornuftig isoleret anneks pris?

Hvad koster det at få opført en mindre bygning på din grund? Det er meget svært at give en konkret pris. Det kommer alt sammen an på størrelsen af annekset, placeringen af annekset, om underlaget kræver bearbejdning, hvilke materialer det skal opføres i, hvilken varmekilde der skal bruges og om der skal være køkken- og/eller badefaciliteter i bygningen.

Derfor er det en god idé at lave et overslag over et budget. Budgettet skal indeholde følgende udgifter:

  • Udgift til myndigshed- og byggetegninger
  • Udgift til projektering og indhente tilbud
  • Udgift til selve opførelsen af annekset

Det kan være svært selv at finde ud af, hvor meget disse udgifter er på. Det er her vi kommer ind i billedet. Vi kan i samspil med dig udarbejde et realistisk budget – og så hjælper vi også med inspiration og gode idéer, hvis budgettet ikke tillader lige det, som du havde i tankerne. Vores rådgivning og forskellige ydelser går især ud på, at du skal føle dig tryg, altid får uvildig rådgivning og ikke skal komme ud for nogle uforudsete udgifter i byggefasen.

Måske er en tilbygning bedre for netop dig? Om det er billigere at opføre en helt ny mindre bygning fremfor en tilbygning, afhænger meget af den enkelte situation. Derfor kan det være en god idé at få rådgivning omkring begge muligheder, afhængig af hvad funktionen af bygningen skal være.

Vi hjælper dig gennem hele byggeprocessen

Der er mange byggeregler, lige meget hvad du opfører på din grund. Selv en carport kræver godkendelse, og det gør en mindre bygning selvfølgelig også. Annekset må typisk ikke være for højt eller være for tæt på skel. Annekset må heller ikke være så stort, at bebyggelsesprocenten på din grund overstiges.

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt alle reglerne på området. Klahn Arkitekt og Byggerådgivning kan hjælpe dig med hele processen, som involverer:

  1. Idéfasen og tegningen af din mindre bygning
  2. At få projektet godkendt ved kommunen
  3. At indhente isoleret anneks tilbud og gennemgå disse
  4. Føre tilsyn med og kvalitetstjekke byggeprojektet
  5. Indsende byggetegninger til kommunen for endelig godkendelse af opførelsen

Står du overfor at ville realisere drømmen om et ekstra gæsteværelse, en funktionel hjemmearbejdsplads, eller et teenageværelse? Vi tilbyder altid et gratis kontaktmøde, hvor vi kan snakke om dine idéer og budget og hvad der er realistisk.

Bliv kontaktet

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig snarest muligt eller senest inden for 24 timer