Arbejdstegning til dit byggeprojekt

Nybyg eller tilbygninger kræver altid meget forberedelse, før selve byggeprocessen kan gå i gang. I startfasen bliver der udarbejdet mange forskellige tegninger. Det kan være skitser af plantegningen, myndighedstegninger eller en arbejdstegning af hus eller tilbygning. En arbejdstegning kaldes også for en byggetegning. En sådan tegning er nødvendig, for at du kan indhente tilbud fra forskellige byggefirmaer og håndværkere.

Står du overfor at skulle bygge nyt, eller skal du have opført en tilbygning? Så kan vi hos Klahn Arkitekt og Byggerådgivning hjælpe dig godt på vej med detaljerede tegninger. Disse sikrer, at du får det bedste tilbud og den bedste opførelse af dit hus eller din tilbygning. Vi har mere end 30 års erfaring og har været med på mere end 300 forskellige byggeprojekter. Derfor kender vi til alle byggeriets faser og kan med sikkerhed udarbejde kvalitetstegninger, der kommer til at skabe et godt overblik i selve byggefasen – så fejl og mangler let undgås.

Hvad er en arbejdstegning?

Som ordet selv forklarer det, så er arbejdstegningen, den tegning man arbejder udfra. Det er den, forskellige håndværkere bruger til at realisere dit drømmehus eller tilbygning udfra. Tegningen er nødvendig, allerede før byggeprocessen går i gang. Når du sætter projektet i udbud til forskellige byggefirmaer og håndværkere, skal de bruge den, til at kunne udregne et realistisk tilbud til dig. Jo mere detaljeret og godt beskrevet projektet er, jo flere tilbud ender du med at få.

En arbejdstegning er en præcis og detaljeret tegning. Det vil sige, at den har de helt korrekte mål, som dit projekt skal opføres i. Derudover er den også udarbejdet udfra relevante byggetekniske informationer. Det inkluderer derfor situationsplan, etageplaner, facadetegninger, snittegninger, detaljetegninger, som er præcist målsat og optegnet. Derudover specificerer tegningen f.eks. også de materialer, der skal bruges i byggeriet. Og der følger også detaljerede beskrivelser med til tegningerne. Det gør man, for at præcisere så meget som muligt og undgå fejl i byggefasen.

Få styr på det juridiske med en professionel arbejdstegning

Arbejdstegningerne er også dem, som du skal bruge til at holde styr på det juridiske. Når byggeriet et opført, skal de sendes ind til kommunen som dokumentation for, at byggeriet er lovligt.

Det er et større projekt at få bygget hus eller opføre en tilbygning. Derfor tilbyder vi at hjælpe dig hele vejen igennem processen – f.eks. med detaljerede kvalitetstegninger, der sikrer, at du kan føle dig tryg i hele byggeprocessen. Kontakt os i dag, og få et gratis byggemøde!

Bliv kontaktet

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig snarest muligt eller senest inden for 24 timer
    Titel