Om Klahn Arkitekt & Byggerådgivning

Velkommen til 2016 – og mange spændende opgaver

Klahn Arkitekt & Byggerådgivning er i gang med større projekterings, – og rådgivningsopgaver i starten af 2016:

Ny 1. sal på et parcelhus, ny 1. sal på en bungalow, totalrenovering af et sommerhus inklusiv en tilbygning samt udvendig renovering af en ældre arkitekttegnet ejendom med udvendig efterisolering, nyt tag samt nye vinduer og døre.

I alle disse sager står vi for projektering, søge byggetilladelse, lave udbudsmateriale, indhentning af tilbud og rådgive i forbindelse med valg af håndværkere på grundlag af deres bud, stå for en byggekontrakt samt kontrol i byggefasen sluttende med afleveringsforretning – for at sikre god kvalitet i byggeriet. Både for så vidt angår materialer og den håndværksmæssige udførelse.

 • Vi har også påtaget at udføre tilsyn med to større byggesager. En tilbygning på 50 kvm til et typehus fra 1970’erne og et helt nyt sommerhus. I begge disse sager har kunden bedt os om at føre kontrol med kvaliteten, så kunden får den kvalitet, han/hun har ønsket, fortæller Bjørn Klahn.Der er også indgået flere aftaler om køberrådgivning, hvor kunden vil sikre sig, inden der skrives under på en slutseddel om køb af bolig, hvad enten det er en ejerlejlighed, andelsbolig, rækkehus eller villa.
 • Totalrenovering af et mindre bad og køkken i en lejlighed hos en kunde er også en af de mange opgaver, der venter os i den kommende tid. I første omgang holder vi et Ide-møde med kunden for at konkretisere ønskerne til de nye rum, forklarer Morten Klahn.
  Selv om ordrebogen allerede bugner af opgaver, så er der plads til nye. Har du et ønske om at bygge om, bygge til eller bygge nyt – så brug muligheden for på firmaets hjemmeside at bestille et gratis møde med os.
 • Synes om vores Facebook-side og få gratis mange gode råd og vejledning til boligejer.
  Du møder bilerne fra Klahn Arkitekt- & Byggerådgivning overalt på Sjælland. Billedet blev taget i dag, da Bjørn Klahn mødtes med en kunde for at drøfte toltalrenovering ind- og udvendigt af boligen. Kunden lægger vægt på at have en erfaren byggerådgiver med fra projektets start.

Vi arbejder – når du holder fri

Klahn Arkitekt og Byggerådgivning er klar til at møde dig, når DU holder fri, hvad enten det er en aften eller i weekenden.
I dag lørdag har Bjørn Klahn således haft møde med en boligejer i Herlev, der vil gennemføre en udvendig energirenovering på sin arkitektvilla i Herlev

 • Det var et såkaldt opstartsmøde. Det er det møde, alle sager indledes med. Jeg skal ledsage ejeren gennem hele sagen, det vil sige med byggetegninger, udbudsmateriale, indhente tilbud, lave kontrakter og føre byggetilsyn, fortæller Bjørn Klahn.
  Der skal udføres følgende: nye døre og vinduer, efterisolering af de flade tage og udvendig efterisolering af træfacader på 1. sal.
 • Det er en spændende opgave, fordi der skal ændres på huset udseende i forbindelse med udvendig efterisolering samtidig med, at der skal tages hensyn til husets oprindelige arkitekttur.

Bliv kontaktet

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig snarest muligt eller senest inden for 24 timer