Tilbygning samt indvendig ombygning

Hvor
Helsinge
Vores rådgivning
Arkitektprojekt, byggetilladelse, projektering/udbudsmateriale, byggetilsyn, afleveringsforretning
Beskrivelse

Lækker 40 m2 tilbygning med udsigt ud over Arresø. Opholdsrummet er orienteret mod Arresø med store glaspartier, loft til kip samt tagvinduer for optimalt lysindfald.

Tilbygningen indeholder integreret opholdsstue med køkken samt soveværelse med hems. For at få en ekstra stor hems, er hemsen bygget ind over det tilstødende rum/ køkken som loft over køkkenbord med halogen spots.

For at få tilbygningen 100 procent integreret med det eksisterende hus, er der etableret en fuld åbning mellem tilbygning og eksisterende hus. Der er altså ikke bare blevet etableret adgang til tilbygningen via en dør.

Herved bliver det nye opholdsrum i tilbygningen sammenbygget med det eksisterende opholdsrum fra gulv til loft, og fremstår derved som et stort sammenhængende opholdsrum, med dejlige stort lysindfald fra tagvinduer og glaspartier fra tilbygningen samt Arresø.

Da tilbygning som skrevet ligger ud mod Arresø, er tilbygningen ekstra forstærket mod vindpåvirkning ved, indbygning af en afstivende stålramme i den ene gavlvæg samt ekstra forstærkninger i vægge og gavle.

Tilbage til alle referencer