Ny første sal + total ombygning af stueetage

Hvor
Brønshøj
Vores rådgivning
Arkitektprojekt, byggetilladelse, projektering/udbudsmateriale
Beskrivelse

Et af Klahn Arkitekt & Byggerådgivning mest omfattende totalrenoveringer af et hus. Renoveringen bestod i en ny 60 m2 1. sal, renovering af eksisterende hus med en 15 m2 stor overdækket terrasse.

Da huset ydervæg bestod af en let stolpevæg af træ, kunne huset ikke bære en ny 1. sal hvorved, ydervæggene punktvis skulle forstærkes med ekstra bjælker og fundering.
Endvidere har det været nødvendigt, at nedrive den nordlige facade mod terrassen og bygge en ny væg op med en forstærkningsramme.

Kunden har fået et helt nyt hus med et flot arkitektonisk udtryk, samt en planløsning optimeret til den moderne familie.

Spørgsmålet ved sådan et projekt er, om det ikke kunne betale sig at rive huset ned og bygge et nyt! I dette projekt, har det ikke kunne betale sig, da et tilsvarende nyt hus ville koste ca. 1,5 millioner kroner ekstra.

Men Klahn Arkitekt & Byggerådgivning har altid stor fokus på, om en ombygning eller tilbygning kan betale sig ift. et nyt hus, i en meget tidlig fase af vores rådgivning. Vi er ærlige og har få gange fortalt en kunde, at det bedre kan svare sig at rive deres hus ned, og bygge et nyt.

Desuden vurderer vi også meget tidligt i vores rådgivning, om den værdi huset stiger med ved en forbedring, matcher huspriserne i det aktuelle boligområde. Det nytter f.eks. ikke at lægge et slot i et ganske almindeligt parcelhusområde. Tingene skal passe sammen så huset kan sælges igen!

Tilbage til alle referencer