Tilbygning og renovering af eksisterende facader på hovedhus og carport, m.m.

Hvor
Virum
Vores rådgivning
Arkitektskitser, byggetilladelse, projektering/udbudsmateriale, byggekontrakt, byggetilsyn
Beskrivelse

Tilbygning

Huset var blevet for lille til en familie på 2 voksne og 3 børn, og de ønskede sig derfor mere plads via. en tilbygning. Tilbygningen er smukt integreret med eksisterende bolig ved, at udføre den som en vinkel på eksisterende hovedbygning magen til den eksisterende tilbygning. Således ses du 2 tilbygninger ud som om, at de er spejlvendte!

For enden af tilbygningen er der udført en flot overdækket terrasse med søjler. Terrassens flisebelægning er sammenhængende med den nye flisebelægning mellem tilbygningen og eksisterende bolig således, at det er blevet en stor sammenhængende terrasse.

Tilbygningen er indrettet med et børneværelse, badeværelse med nedsænket badekar og et voksen soveværelse med tagvinduer. I alle rum er der loft til kip.

 

Renovering eksisterende facader

Der er udført nyt facadepuds på eksisterende facader, magen til tilbygningens facadepuds således, at den eksisterende bolig og tilbygning fremstår ens.

 

Renovering garage og diverse

Der er udført nyt facadepuds på eksisterende facader, magen til facadepudsen på tilbygningen og eksisterende bolig. Således fremstår hele den samlede bygning ens. Taget er udskiftet med et nyt tagpaptag, som er blevet forlænget ud mod gaden således, at familien har fået en ny overdækket cykelparkering.

Eksisterende rækværk med havelåge er blevet udskiftes med en ny murede pudset havemur med smedejerns havelåge.

Træterrassen på bagsiden af huset er erstattet af en ny flise terrasse.

Tilbage til alle referencer