Ansatte

Vores medarbejderstab består af engagerede og fleksible medarbejder, som lægger vægt på en personlig betjening af vores kunder.

Foruden vores faste medarbejdere består Klahn Arkitekt og Byggerådgivning også af et fast sammensat team af konsulenter med samme høje krav til faglighed og kerneværdier, som vi står for.

Kompetencer

Klahn Arkitekt & Byggerådgivnings ansatte har et højt fagligt niveau og er veluddannede. Det er en forudsætning for, at vi kan holde kvaliteten i hævd over for vores kunder.

Tillid, troværdighed og ansvarlighed er andre vigtige parametre – og mod til at være ærlig over for kunden – f.eks. i forhold til tidsfrister. Vores medarbejdere er professionelle og velkvalificerede, og sætter en ære i at være med til at realisere dit byggeprojekt.

Høj arbejdsglæde

Der skal være god stemning, høj arbejdsglæde, stor faglighed og mulighed for udfordrende arbejdsopgaver som medarbejder hos Klahn Arkitekt & Byggerådgivning. Glade medarbejdere skaber glade kunder – det hænger uomtvisteligt sammen.

Hos os skaber vi sammen et miljø, hvor det er sjovt at gå på arbejde. Og glæden håber vi også smitter også af på vores kunder.

Morten Bo Klahn

Bygningskonstruktør M.A.K./Byggesagkyndig

Grundlægger og partner
Mobil 42 80 08 42
morten@klahn-arkitekter.dk

Bjørn Bo Klahn

Bygningskonstruktør M.A.K./Arkitekt

Grundlægger og partner
Mobil: 53 80 04 73
bjoern@klahn-arkitekter.dk

Bliv kontaktet

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig snarest muligt eller senest inden for 24 timer
    Titel